Den grammy-vindende kunstner tager hele familien under armen, når de lægger stemmer til animationsseriens første spin-off film.

Hvis du er meget på internettet eller har børn, som går i børnehave, er du nok stødt på det internationale viralhit “Baby Shark (Do do do do do do)”, som er lige dele fængende og utroligt irriterende. Ikke desto mindre har børnesangen været så stor en succes, at Nickelodeon har co-produceret en animationsserien sammen med rettighedsejerne, Pinkfong.

Nu udvider “Baby Shark”-universet sig yderligere, og denne gang er der flere kendte kræfter tilknyttet. Variety kan berette, at rapper og skuespiller Cardi B er blevet castet til rollen som Sharki B i den kommende spillefilm: “Baby Shark’s Big Movie”, som er et spin-off på serien. Udover Cardi B har hendes ægtefælle, Migos-medlemmet Offset, og deres to børn også fået en rolle i filmen. Filmen får premiere i slutningen af året.

Castet fra den oprindelige serie er også at finde på skuespillerlisten, og den inkluderer et broget samling af folk fra kendte film og serier: Blandt andet kan vi finde Kimiko Glenn, som spillede Brook Soso i “Orange Is the New Black”; Luke Youngblood, som spillede Lee Jordan i “Harry Potter og de Vises Sten”; Natasha Rothwell, som spillede Kelly Prenni i “Insecure”; Eric Edelstein fra “We Bare Bears”; og Patrick Warburton, aka. David Puddy fra “Seinfeld”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: