Filmselskabet Summit Entertainment har valgt at lave fortsættelsen til vampyrfilmen “Twilight” uden instruktøren af den første film, Catherine Hardwicke. Fortsættelsen vil være baseret på den næste bog i serien af Stephanie Meyer, kaldet “New Moon”.

Efter “Twilight”s store indtjening i USA, der sikrede Hardwicke førstepladsen for bedste omsætning i åbningsweekenden for en kvindelig instruktør, var det forventet, at Hardwicke skulle fortsætte som instruktør, og hun udtalte sig fornylig om sine planer for fortsættelsen.

Grunden til at Hardwicke ikke vil være at finde i instruktørstolen til “New Moon” er Summit Entertainments ønske om allerede at have filmen færdig i slutningen af 2009 eller starten af 2010. Hardwicke ønskede mere tid til at forberede filmen og arbejde med manuskriptet, inden optagelserne bliver begyndt. Efter to ugers forhandlinger kunne parterne ikke komme til enighed, og Hardwicke forlod projektet.

“New Moon” vil ligesom sin forgænger handle om forholdet mellem pigen Isabella (Kristen Stewart) og vampyren Edward (Robert Pattinson), der denne gang bliver skilt fra hinanden, da Edward beslutter sig for at forlade byen for at sikre Isabella en tryg fremtid uden vampyrer. Dette gør dog, at der opstår et mentalt bånd mellem de to elskende, og det varer ikke længe, før de igen bliver kastet ud i et nyt eventyr.

“Twilight” får premiere i de danske biografer 6. februar 2009.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Riqon 15 år siden

Da jeg ikke har set den første, skal jeg ikke kunne sige, om det er en god eller dårlig ting, at der skiftes instruktør -- men får lidt kvalme, når årsagen til denne udskiftning er, at den næste helst skal presses så hurtigt gennem maskinen som muligt. Det var vist ikke uden grund, at Hardwicke frygtede, man ville gøre ligesom med Saw-serien.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 filmzkim 15 år siden

Ja, helt enig.
Men helt ærligt, hvor meget tid skal hun have!
Sur røv, hvis der går 3 år, og det så bliver en fiasko!

Skriv ny kommentar: