Rygterne omkring Bondskurken i den kommende film om Agent 007 har været heftige og mange, efter den første trailer til “Spectre” blev frigivet for to uger siden. Traileren slutter med en skummel Christoph Waltz for enden af et langbord gemt i skygge. Kunne det være den ikoniske Bondskurk Ernst Stavro Blofeld? Nej, siger Christoph Waltz nu selv.

Se også: Agent 007 er tilbage: Første trailer til “Spectre”

Det ville ellers være nærliggende at lave den slutning, da Blofeld i dagene med Sean Connery som James Bond var kendt som lederen af forbryderorganisationen Spectre, der netop er titlen på den kommende film. Men det afviser Waltz altså i et interview med GQ Magazine.

”Det er aldeles usandt. Det rygte begyndte på internettet, og internettet er en pest. Navnet på min karakter er Franz Oberhauser,” siger Waltz som svar til rygterne og fortsætter med sin begrundelse for at ville medvirke i en franchisefilm som “Spectre”:

”En James Bond-film kan sagtens være kunstnerisk tilfredsstillende. Den kan være kompleks, og den kan være interessant. Jeg anser Bond-film som en forlængelse af populærteatret, en slags moderne mytologi.”

Blofeld eller ej så får “Spectre” premiere i de danske biografer den 6. november med Daniel Craig i hovedrollen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Ménner 8 år siden

Gad vide om der er et lille twist med at denne Oberhauser viser sig at være Blofeld? I så fald ville det da være ærgerligt at folk allerede har gættet det :P
Does he look like a bitch, mr. Frodo!? - Samwise L. Jackson
Gravatar

#2 Jb-film 8 år siden

Spectre uden Blofeld, næppe!
Hvis denne franchise prøver forny sig ved at ændre en idé med en ny forbryderchef, med et nyt navn, så er det lidt rovdrift mod det originale koncept!

Skriv ny kommentar: