Over 100 Hollywood-profiler kalder i åbent brev Oscar-ændringer for fornærmende.

Kun 20 ud af de 24 kategorier til årets Oscar-show bliver sendt live på tv. Bedste fotografering, redigering, kortfilm og makeup bliver i stedet uddelt i reklamepausen – læs om det her.

Den ændring får nu Hollywood-eliten til at gå i rette med Oscar-akademiet:

”Nedprioriteringen af disse filmhåndværk ved d. 91. udgave af Academy Awards-showet er intet mindre end en fornærmelse imod de af os, som har viet vores liv og passion til disse professioner,” står der i det åbne brev til Oscar-akademiet.

Brevet er blandt andre underskrevet af Hollywood-stjerner som Christopher Nolan, Quentin Tarantino, Denis Villeneuve, Coen-brødrene, Guillermo del Toro, Peter Jackson, Martin Scorsese, Joe Russo, Robert De Niro, Jeff Bridges, Ryan Gosling, Kate Winslet, Emma Stone og Brad Pitt samt danske Nicolas Winding Refn og Ulrich Thomsen.

De fire kategorier vil blive vist i redigeret form senere under showet.

Oscar-showet afholdes d. 24. februar.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Bachone 5 år siden

det var da os en fjollet ide.
alle kategorier der er med i Oscars bør vises.

få nu bare udskiftet de folk der står for oscars, det kan kun blive bedre.
Gravatar

#2 Justin 5 år siden

og måske burde overveje lige af nævne de her
https://www.oscars.org/sci-tech
https://www.oscars.org/governors

vidste slet ikke de fandtes
Gravatar

#3 Johnny42 5 år siden

Hvis det ikke var fordi jeg i forvejen ikke så showet, så ville jeg faktisk boycutte det netop pga denne ændring. Uanset hvordan de vælger at vise disse prisvindere efterfølgende og uanset om de skifter mellem de kategorier, der ikke bliver vist live fra år til år, så er dette en degradering og nogen priser der åbenbart ikke er fine nok. Man vælger vel ikke lige pludselig at lade Best Picture og Best Director indgå blandt de priser, der ikke vises live.
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

det går jo galt fordi at oscars gerne vil være mere end bare det største awardshow....det skal også være en seeremæssig succes.

der kommer jo ikke flere folk til af et par kategorier mindre, eller af nye priser eller hvad de ellers kan finde på....folk der er interesseret ser det, folk der ikke er ser det ikke.

bare hver et awardshow....vis ære til dem der laver film, i alle de forskellige roller der nu er....og så accept at man måske skal skrue lidt ned for budgettet og at det altså nu engang er en nicheting :)
Gravatar

#5 Johnny42 5 år siden

Jep, og som man kunne forudsige og forvente, så ændrer Oscar-akademiet holdning endnu endnu engang, og vil alligevel vise uddelingen af alle priser live under showet.

Skriv ny kommentar: