Christopher Nolan er kendt for ikke at være særlig meddelsom i forhold til de film, han har undervejs. I et nyt interview med Los Angeles Times lukkede Nolan dog en smule op i forhold til den kommende “Superman”-film, som han er involveret i produktionsarbejdet bag, men formentlig ikke vil instruere.

David Goyer, der var med til at skrive Nolans to “Batman”-film, kom med sin Superman-historie til Nolan, der kun har roser tilovers for Goyers ideer.

”Det er spændende, vi har en fantastisk historie, og vi føler, vi kan gøre det ordentligt. Vi kender miljøet, om man vil, vi kender genren, og vi ved, hvordan vi kan gøre det ordentligt,” fortæller Nolan.

Der har heller ikke været mange officielle detaljer omkring den meget omtalte fortsættelse til megasuccesen “The Dark Knight”, men i slutningen af interviewet kommer emnet dog på tale, og Nolan åbnede en smule op ved at gøre det klart, at Mr. Freeze ikke vil optræde som skurk i den næste film.

Hvornår vi kan forvente at se enten en ny “Batman”- eller “Superman”-film er stadigvæk uvist.

Se også: Christopher Nolan laver “Batman 3” og ny “Superman”?
.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#1 filmz-ab 12 år siden

JAAAAAAAAAHHH

SÅDAN - og betryggende, at der findes folk der sørger for om der er god historie, inden de giver grønt lys.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#2 MOVIE1000 12 år siden

det kunne være interessant at se en skurk fra Batman TAS, som ikke er filmatiseret i liveaction ligesom med fugleskræmslet.

men jeg er ikke sikker jeg forsåtr nyheden rigtig er Nolan involveret i Superman filmen eller er det Mr. Freeze?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 BN 12 år siden

"Det er spændende, vi har en fantastisk historie, og vi føler, vi kan gøre det ordentligt. Vi kender miljøet, om man vil, vi kender genren, og vi ved, hvordan vi kan gøre det ordentligt," fortæller instruktøren


Det lyder rigtig godt!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#4 Hr. Nielsen 12 år siden

betryggende, at der findes folk der sørger for om der er god historie, inden de giver grønt lys.


Du er måske vant til at høre dem sige, 'vi har godt nok kun en lortehistorie, men vi giver grønt lys anyway;)............Jeg har aldrig hørt nogen erkende at deres historie stinker, ikke engang Bay tror jeg............

Nolan har jeg dog tendens til at tro på, men filmen skal dog stadig lykkes.....
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#5 filmz-ab 12 år siden

#4

Den slags indrømmer man som bekendt aldrig (det ville jo være at skyde sig selv i foden hvis man gik ud og sagde man havde en lorte historie), og selskabet er strengt taget også pisse ligeglade, så længe de tjener på det. Men jah, filmen skal dog stadig lykkes - et er at ha' materialet, men andet er udførelsen. Men godt af Nolan for at prioritere de basale ting først, inden man giver sin underskrift på endnu en efterfølger.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#6 filmz-Claudius 12 år siden

@ #2

Nolan er involveret i Superman, hvor David Goyer arbejder på en historie. Hvilken rolle Nolan så har i det projekt er ukendt, men ifølge Nolan selv vil det svare til den rolle Peter Jackson havde omkring filmen District 9. Superman-filmen kommer tidligst 2012/2013.

Det kan også tilføjes, at Nolan ser Batman som en afsluttet serie, hvilket kunne antyde, at Batman nr. 3 kunne blive hans sidste Batman film. Det har han ikke sagt det bliver, men han siger faktisk i artiklen, at "i modsætning til tegneserierne, så fortsætter disse ting ikke for evigt på film, og at se på det som en historie med en afslutning er nyttigt."

Man kan i den sammenhæng bemærke, at Christian Bale tidligere har oplyst, at han er bundet pr. kontrakt til at lave tre Batman film, men ikke har lyst til at lave en uden Nolan. Det kunne godt udlægges til, at vil videre til noget andet efter nr. 3, og derfor ikke laver flere. Jeg tror i hvert fald, at hvis den ene springer fra, så vil den anden heller ikke mere. Lidt lige som Greengrass og Damon omkring Bourne filmene.

@ #4 og #5

Nej, ingen vil sige de laver en skidt historie, men der er sandelig forskel på, om det er en instruktør som Nolan, der siger den er god, eller om det er PR-folkene ved Warner. Sidstnævnte skal sige det er godt - det er deres arbejde. Men hvis Nolan synes, det er noget bras, så kan han bare vælge at tie stille.
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#7 Lou 12 år siden

Nolan er bare favoritten herinde, tror jeg. Der er da mange der udtaler sig om deres manuskript inden det skal skydes, men på Filmz er det en nyhed når det handler om Nolan og Batman-filmene. Man ser da ikke en nyhed omkring Woody Allen's tanker om sine nye film.
Gravatar

#8 filmz-Claudius 12 år siden

Det hænger måske lidt sammen med, hvor lidt Nolan ofte udtaler sig. Alle har da forventet, han lavede Batman nr. 3, men er det her egentlig ikke første gang, han selv bekræfter det?
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#9 Kaversmed 12 år siden

[flamebait] Så må vi håber den bliver bedre end TDK.. [/flamebait] =P

Just kidding, men håber nu stadig at Nolan får styr på Bale's "b(f)atman-stemme" for den var sq da tær-krummende irriterende at høre på!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

#10 12 år siden

Undskyld mig, men udtalelserne "It’s very exciting; we have a fantastic story" og "And we feel we can do it right. We know the milieu, if you will, we know the genre and how to get it done right." i kilden handler da om den kommende Superman-film, ikke Batman-film: "The topic at the Batcave on Monday night was the future of that other superhero — you know, the one from Metropolis." = Superman.

Batman-filmen nævnes først nær bunden af artiklen. "My brother is writing a script for me and we’ll wait to see how it turns out.... He’s struggling to put it together into the epic story that you want it to be." - Han kan tydeligvis ikke udtale sig om historien endnu.

Skriv ny kommentar: