“Dunkirk”-fotograf fortsætter angiveligt samarbejdet med Christopher Nolan.

Der er endnu hverken titel eller plot til Christopher Nolan-filmen med premiere til næste år, men nu er der alligevel lidt nyt.

Projektet beskrives som en romantisk thriller, der er inspireret af to film.

Der er tale om Nolans egen “Inception” fra 2010 samt Alfred Hitchcocks “North by Northwest”, der regnes for inspirationen til de første James Bond-film.

Christopher Nolan har tidligere talt om på et tidspunkt at lave en James Bond-film – læs om det her.

Samtidig meldes Hoyte Van Hoytema tilbage som fotograf. Dermed fortsætter han samarbejdet med Nolan fra film som “Interstellar” og senest “Dunkirk”.

Optagelserne til Christopher Nolans næste film begynder til juni.

Den titelløse Christopher Nolan-film får premiere d. 17. juli i 2020.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

tja bliver spændende, alt fra nolan har jo altid en vis interesse :)
Gravatar

#2 Snipp 3 år siden

#1 enig og inception er en rigtig god film og jeg er fan af hitchcock og hans film så bare det bedste fra begge filmverdener. Håber dog den er bedre end dunkirk da det var lidt en fesen film for mig :/ (altså i forhold til hans tidligere film). Så den ikke i biffen så ved ikke hvor fedt den oplevelse var.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#2 den manglede også noget i forhold til hans andre film, for mit vedkommende :)
Gravatar

#4 Bjur 3 år siden

Nolan er fantastisk instruktør. Dunkirk så jeg i Cinemaxx. Fantastisk flot filmet, men selve filmen var ikke så imponerende.
Gravatar

#5 BlackJesus 3 år siden

Jeg så den IMAX, var helt blowen away. Har aldrig oplevet at lyden kunne være så realistisk, som det var med dunkirk i IMAX.

Men enig i at det er en tynd historie, efter Nolan standard. Dog var det en visuelt rigtig flot film. Måske den visuelt og kunstnerisk bedste krigsfilm?
Gravatar

#6 BlackJesus 3 år siden

Den nye lyder som en standard Nolan film. Kærligheden er altid en central del i Nolans film og krydrer det i en thriller lyder som noget vi har set et par gange fra Nolan af :)

Skriv ny kommentar: