Efter succesen med “Ocean’s Eleven” og dens efterfølger, vil George Clooney nu til at genindspille endnu en af Frank Sinatras filmklassikere.

Clooney har derfor købt rettighederne til ratpack-filmen “Robin og de 7 hood’er” (“Robin and the 7 Hoods”) og har allerede fået sine to kollegaer fra “Ocean’s”-filmene, Brad Pitt og Matt Damon, ombord på projektet.

Filmen vil blive en opdateret version af den originale film om en korrupt sheriff i Chicago, der går op imod mafiaen, hvor den smarte Robin (som sandsynligvis skal spilles af Clooney) og hans syv venner bliver fanget i midten af balladen.

Den originale film fra 1964 havde Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bing Crosby, Peter Falk og Barbara Rush på rollelisten.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 filmz-gimleno1 19 år siden

Øh, hvad sker der? Er George Clooney SÅ opsat på at blive den nye Frank Sinatra? Øh, hvorfor ikke bare stille sig op på et podie i Las Vegas og mumlesynge mens han backstage laver forhandlinger med mafiaen? ;-)
..my hovercraft is full of eels..
Gravatar

#2 JannikAnd 19 år siden

Tror de, at de bare er i nærheden af Rat Pack!? Jeg synes, det er forfærdeligt...
Gravatar

#3 KEiZ 19 år siden

Tror egentligt bare han syntes det er nogle gode film, og mener egentligt også han rammer den skæve stil ret godt, uden anden sammenligning.

Og hvis han syntes Pitt og Damon er fede fyre som han kan li' at arbejde sammen med hvorfor så ikke??
Jeg mener hvis vi andre selv kunne bestemme hvilke af vores gode venner vi skulle arbejde sammen med så ville vi sikkert ha' gjort det samme.

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#4 filmz-vassago 19 år siden

#3: helt sikkert, jeg kan lide både de nye og gamle film, og synes at deres stil rammer ret godt.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#5 ks 19 år siden

Jeg er nu også ret vild med stilen, og det brænder virkelig igennem på skærmen hvor meget de hygger sig sammen. Selv i Clooney's mere seriøse film, Confessions of a Dangerous Mind, var der gæsteoptrædender fra Damon og Pitt.
Gravatar

#6 Yoda 19 år siden

Ja, det er et rigtig godt team.
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#7 filmz-bullseye 19 år siden

Enig... I Oceans' filmene kan man virkelig se hvor meget de går op i projektet og samtidig har det enormt sjovt på settet! Så ser da positivt på det.
Gravatar

#8 El Capitan 19 år siden

Jeg forstår ikke kritikken.. Jeg synes helt sikkert at det er en fed niche de har fundet dem der...
Gravatar

#9 filmz-j.b 19 år siden

Hvorfor propper Clooney ikke bare en ildstang op i røven og råber .. jeg er en tabere.

Clooney har aldrig sagt mig noget som helst, Pitt er kanon, og Damon er fantastisk og skulle hellere tage og lave The Bourne Ulitimatum i stedet for det her gang gylle..
Gravatar

#10 mimic 19 år siden

enig 9, jeg venter også spændt på The Bourne Ulitimatum , og selvom de 3 godt kan give nogle gode grin, synes jeg nu ikke deres sidste oceans twelve var så sjov, ret kedelig faktisk, 1eren var en del sjovere, men den var så kedelig anden gang man så den.

Skriv ny kommentar: