Hos ComingSoon.net kan man se et klip med en katastrofereportage, der er lavet i forbindelse med den kommende monsterfilm “Cloverfield”, som rammer de danske biografer 1. februar.

Filmen, der opleves gennem en række fundne amatørvideooptagelser, handler om en gruppe venner på Manhattan, som afholder en afskedsfest – men pludselig tager begivenhederne en frygtelig drejning, da en masseødelæggende katastrofe opstår; et mystisk og parasitlignende kæmpemonster begynder at smadre byen.

I rollerne finder man bl.a. Michael Stahl-David, Odet Jasmin og Mike Vogel. “Cloverfield” er produceret af “Lost”-skaberen J.J. Abrams og instrueret af Matt Reeves.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 mar16 14 år siden

dét kalder jeg reklame! og hvilken én!
Gravatar

#2 filmz-patrickmoog 14 år siden

Jeg elsker altså den "realistiske" stil der er lagt for, for den her film.
Gravatar

#3 filmz-Mifan 14 år siden

Fed stil... :)

Men effekten i starten, med boreplatformen der styrter sammen, det ser liiiidt forkert ud.
~ Mifan
Gravatar

#4 filmz-Narniabæver 14 år siden

En god start på filmåret!
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#5 Corgan 14 år siden


Puha... det er sgu skidt lavet. Det er forhåbentlig ikke den endelige version.
Gravatar

#6 mar16 14 år siden

5#
utaknemmelige skarnsunge!!
Gravatar

#7 Syndrome 14 år siden

Er jeg den eneste der sidder og tænker: "Gad vide hvordan det egentligt ville se ud i virkeligheden?".. Selvfølgelig ikke fordi jeg vil have det til at ske.. er ikke "all bad" ;) Men jeg har den tendens meget.. især når det kommer til special effects.. Som fx. at lave en animeret alien.. man ved jo ikke hvordan skidtet ser ud i virkeligheden - så har man vel i realiteten ikke noget at gå ud fra når man ser det? Det er selvfølgelig kun til en vis grad.. Man kan altid se når ting er "sloppy" og ikke har fået den tid det burde.. Oh well.. Måske jeg bare fumler i mørket her.. :D
danielbloch.dk

Skriv ny kommentar: