Marvel Studios har holdt det meste fra sidste uges Comic-Con for sig selv. Nu deler de dog et concept art af skurken i “Captain Marvel”, som du kan se lige her.

Se også: ”Captain Marvel” går retro: Første MCU-solo med kvinde er sat i 1990’erne

Som tidligere afsløret er det alien-skurkene The Skrulls, der bliver første udfordring for Brie Larson i rollen som Carol Danvers/Captain Marvel – den første kvindelige MCU-helt med egen solofilm.

Umiddelbart får The Skrulls dog ikke indflydelse på den øvrige MCU-storyline, da “Captain Marvel” er placeret i 1990’erne – hvilket betyder, at den ikke behøver i samme grad at forholde sig til det øvrige MCU.

Det er Showtime-makkerparret Anna Boden og Ryan Fleck, der instruerer “Captain Marvel”.

“Captain Marvel” får premiere i 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Kaversmed 6 år siden

Med fare for at lyde arrogant, er der så virkelig nogen udover tegneseriefansne, som kan hidse sig op over alle de her "ukendte" superhelte? Jeg kan forstå hype omkring de mere etablerede helte som Spiderman, Batman, Superman etc., men Captain Marvel? Black Panther? Ant-Man? Hvad er trækplastret omkring disse helte, hvis man ikke kender dem i forvejen? Har de virkelig noget andet interessant at byde på udover andre superkræfter?
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 6pac 6 år siden

Kaversmed (1) skrev:
Hvad er trækplastret omkring disse helte, hvis man ikke kender dem i forvejen?


Vel det samme som en hvilken som helst anden figur fra film, bøger, tegneserier mv., som man ikke kender i forvejen. Det er jo ligegyldigt om det er en superhelt, en everyday gut, en brandmand, en soldat ect.

Hvis du ikke kender figuren i forvejen, tager du et kig på trailerne og anmeldelser og tager en beslutning derfra, eller hvordan du normalt finder ud af om en film ser interessant ud.

Skriv ny kommentar: