Warner Bros. Discovery afskriver $115 millioner på nedskrivning af mysterieprojekter, mens ‘Coyote vs. Acme’ hænger i bremsen skriver The Hollywood Reporter.

Animation/Live action filmen ‘Coyote vs. Acme’ blev det mest omtalte film i Hollywood i november, da Warner Bros. aflyste projektet filmens udgivelse for at undgå et skattebeløb for at gå ind i 2024, på trods af de positive tilbagemeldinger fra testvisninger. På grund af kritikken fra offentligheden smalede Warner Bros. filmen op igen, og den står nu til at få streaming premiere på HBO Max.

De, der følger sagaen om Coyote vs. Acme, ventede med tilbageholdt åndedræt fredag på Warner Bros. Discoverys regnskab for at antyde tegn på den animerede films skæbne.

Fredag bragte ingen endelig nyhed om Coyote vs. Acme’s fremtid, men der er bekymrende tegn for dem, der hepper på dens frigivelse. Som en del af en indtægtsindgivelse skrev Warner Bros. Discovery, at de afskrev $115 millioner på indhold på grund af opgivelse af film i tredje kvartal af 2023 som en del af en “strategisk omstruktureringsplan forbundet med Warner Bros. Pictures Animation-gruppen.”

Bemærkelsesværdigt genstartede Warner sit teateranimationsafdeling sidste år under ledelse af Bill Damaschke, og planen er, at afdelingen skal have to funktioner om året på sin kalender fra 2026, tilføjede Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav fredag i et opkald med analytikere.

En del af de $115 millioner i nyligt offentliggjorte nedskrivningsomkostninger kunne teoretisk set tilhøre ‘Coyote vs. Acme’, en $70 millioner funktion, hvis skæbne har været hængende i balancen i flere måneder. Will Forte, John Cena og Lana Condor spiller hovedrollerne i filmen, en live-action, CG-animationshybrid, sammen med klassiske Looney Toons-karakter ‘Grim.E Ulv’. Warner Bros. havde ingen kommentar den ene eller den anden vej.

Flytningen kommer 18 måneder efter, at Zaslav chokerede Hollywood ved at aflyse ‘Batgirl’ og ‘Scoob! Holiday Haunt’ til skattefradrag. Strategien har gjort ham til en kontroversiel figur blandt kreative personer, selvom hans filmdivision har formået at opbygge relationer med top-talenter som Tom Cruise, George Clooney, Paul Thomas Anderson, Margot Robbie og Ryan Coogler, der alle har underskrevet aftaler med Warners i de seneste måneder. (“Vores partnerskab med Tom er startet,” sagde Zaslav fredag og bemærkede, at filmchefer Michael De Luca og Pamela Abdy “tilbragte et par dage hårdt arbejde med Tom i London tidligere på måneden.”)

Siden efteråret sidste år har der været en græsrodsbevægelse for at redde Coyote vs. Acme, hvor stemmeskuespiller Eric Bauza er blandt dem, der støtter hashtagget #ReleaseCoyoteVsACME. Observatører var klar over, at fredag kunne være dommens dag for projektet, da det blev antaget, at regnskabsaflæggelsen ville afsløre dets skæbne.

Bauza skrev fredag morgen på X: “Kampen for at frigive ‘Coyote Vs ACME’ går langt ud over at redde en fantastisk film. Vi forsøger at bevare integriteten og betydningen af disse ikoniske arvskarakterer, samtidig med at vi beskytter den kreative fortælleproces som helhed.”

Er du spændt på om filmen udkommer, eller har du en anden holdning til filmen? Så lad os høre om det i kommentaren.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: