Den første trailer til Marvel Animation’s X-Men ’97 er ankommet, og den helt nye serie består af 10 episoder og udkommer den 20. marts på Disney+.

‘X-men ’97’ er en sequal/efterfølger til den fan-elskede serie ‘X-Men: The Animated Series’ der kørte på tv fra 1992 til 1997.

x-men

X-Men ’97 genbesøger den ikoniske tid fra 1990’erne, hvor X-Men, en gruppe mutanter, der bruger deres usædvanlige evner til at beskytte en verden, der hader og frygter dem, udfordres som aldrig før og tvinges til at møde en farlig og uventet ny fremtid. Stemmerne inkluderer Ray Chase som Cyclops, Jennifer Hale som Jean Grey, Alison Sealy-Smith som Storm, Cal Dodd som Wolverine, JP Karliak som Morph, Lenore Zann som Rogue, George Buza som Beast, AJ LoCascio som Gambit, Holly Chou som Jubilee, Isaac Robinson-Smith som Bishop, Matthew Waterson som Magneto og Adrian Hough som Nightcrawler.

Beau DeMayo fungerer som hovedforfatter; episoderne er instrueret af Jake Castorena, Chase Conley og Emi Yonemura. Med musik af The Newton Brothers er serien executive produceret af Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso og DeMayo.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: