“Lovecraft Country”-stjernen Jonathan Majors er ifølge Deadline i forhandlinger om en stor rolle i “Creed III”.

Michael B. Jordans Adonis Creed må nødvendigvis have en modstander i det modsatte ringhjørne, og hvis forhandlingerne går efter planen, bliver det altså Jonathan Majors, der skal have boksehandskerne på.

Den 31-årige Majors er de seneste år blevet et navn, man skal holde øje med i filmindustrien. Han havde en stor rolle i 2019’s kritikerroste “The Last Black Man in San Fransisco”, og i 2020 spillede han en ledende rolle i Spike Lees “Da 5 Bloods”. Derudover har han rollen som Atticus Freeman i den overnaturlige HBO-horrorserie “Lovecraft Country”, og han har senest fået rollen som Kang the Conqueror i “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”.

Med sin rolle i den kommende “Creed”-film, når Majors’ karriere nye højder. “Creed”-franchisen er en fortsættelse af Sylvester Stallones legendariske “Rocky”-franchise og har med sine to første film opnået stor succes blandt både kritikere og fans.

Læs også: “Sylvester Stallone deler første poster til “Rocky IV: Director’s Cut”

Selvom Stallone gentog sin rolle som Rocky i både “Creed I” og “II”, lader han Michael B. Jordan være alene om spotlightet i den kommende 3’er. Ligesom Stallone gjorde det med “Rocky”-franchisen, har Michael B. Jordan nu også overtaget instruktørrollen.

“Creed III” har endnu ikke fået dansk premiere.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: