the conjuring 3 trailer 2 / filmz.dk

Sidste gysende “The Conjuring: The Devil Made Me Do It”-trailer er landet


Den sidste trailer til “The Conjuring: The Devil Made Me Do It” sender Ed og Lorraine Warren på en dæmonisk efterforskning.

Arne Johnson hed den anklagede mand, der efter et større skænderi med sin udlejer, Alan Bono, myrdede ham med sin lommmekniv. En sådan situation er desværre ofte set før. Til gengæld markerede netop Johnson-sagen den første gang, en anklaget erklærede sig uskyldig på baggrund af dæmonisk besættelse.

Johnson-sagen er fokus for den kommende tredje “The Conjuring”-film. Her kommer Ed og Lorraine Warren (Patrick Wilson og Vera Farmiga) for en gangs skyld ud af en besat families hus og vil den her gang i stedet hjælpe den dæmonbesatte Arne.

Med “The Devil Made Me Do It” får vi endelig en “The Conjuring”-trilogi. Dog er det desværre uden James Wan, der på mesterlig vis instruerede de to første film. Derimod er det Michael Chaves, der instruerede den noget skuffende “The Curse of La Llorona”, der er den nye kaptajn ved roret. Vi kan kun håbe på, at den nye instruktør kan genskabe noget af den magi og nogle af de gys, der gjorde de to første film så underholdende.

Læs også: “Første trailer til “The Conjuring: The Devil Made Me Do It” giver os garanti for gys og dæmoner”

“The Conjuring: The Devil Made Me Do It” får allerede premiere i morgen den 3. juni. Dog er det ikke nemt at finde filmen i biograferne, da der er en utilfredshed med det korte vindue, filmene har, før de kommer på streamingtjenesterne.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: