Cruise og Blunt slår pjalterne sammen i ny “Edge of Tomorrow”-trailer


I går bragte vi teaseren til sci-fi-actionfilmen “Edge of Tomorrow”, og nu er den anden trailer til filmen, som har Tom Cruise og Emily Blunt i hovedrollerne, så blevet udsendt.

Se også: Cruise ævler om tur til stranden i eksplosiv teaser til “Edge of Tomorrow”

“Edge of Tomorrow” foregår i en dyster fremtid, hvor verden kæmper mod en udenjordisk race. Militærofficeren Bill Cage, der aldrig har deltaget i en kamp, før han bliver sendt ud på en mission, bliver dræbt indenfor få minutter, men vågner til sin egen overraskelse op igen i begyndelsen af den selvsamme dag. Cage bliver nu tvunget til at kæmpe og dø igen og igen, indtil han finder ud af, hvordan den fjendtlige race kan besejres.

Foruden Cruise og Blunt i hovedrollerne medvirker også Bill Paxton og Jeremy Piven i filmen, der er instrueret af ”The Bourne Identity”-instruktør Doug Liman.

“Edge of Tomorrow” får dansk biografpremiere den 6. juni.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Morpheus 6 år siden

Som jeg skrev i den anden nyhed, så glæder jeg mig til ny Sci-Fi med Cruise. At Blunt er med, gør bestemt heller ikke noget. Den ser rigtig underholdende ud.
Gravatar

#2 Kaversmed 6 år siden

Ser fed nok ud. Er altid klar på en omgang Cruise.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 theassociate2010 6 år siden

Kan anbefale at læse bogen, rigtig go sci-fi action. Uden at være spoilerish, så er der et kæmpe twist i slutningen af bogen som ikke er super Hollywoodsk - det er jeg meget spændt på hvordan de tackler i filmen.

Skriv ny kommentar: