Matt Damon og Mark Wahlberg, der begge medvirkede i Martin Scorseses “The Departed”, genforenes efter sigende i den kommende film “The Fighter”.

Filmen handler om bokseren Micky Ward og hans kamp frem mod erobringen af letvægtstitlen, med hjælp fra halvbroren, Dicky, der er tidligere stofmisbruger.

Filmen skrives af Paul Attanasio (“The Bourne Ultimatum”), og begge stjerner forventes at skrive sig på projektet, når manuskriptet er færdiggjort.

Der har allerede været forlydender om, at de to skuespillere var på udkig efter et projekt de kunne spille sammen i efter deres samarbejde i “The Departed”. De skulle efter sigende have mødtes en del gange og have diskuteret “The Fighter” som et kommende projekt.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 filmz-Scarface 15 år siden

Mark Wahlberg, jeg så nu gerne at dig, De Niro og Scorsese lavede jeres The Departed-trilogi færdig. Kan ikke vente med at se Dignam gennmskyde De Niro i slutsekvensen, og derefter dukker Joe Pesci's cameorolle op og dræber Dignam. Og så en herlig prequel.
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#2 HonoDelLoce 15 år siden

Scarface, jeg så nu gerne du kom over det trip der..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#3 jessup 15 år siden

Jeg så hellere at Wahlberg blev skiftet ud med en skuespiller at lidt større kaliber - måske Ed norton. Matt Damon har næsten konstant god smag, hans film er næsten altid bedre eng hans præstation som altid er upåklagelig.
This is just until June

Skriv ny kommentar: