Daniel Radcliffe er langt væk fra sine “Harry Potter”-rødder på det første billede fra “WEIRD: The ‘Weird Al’ Yankovic Story”.

Det kom som en glædelig overraskelse, da nyheden om en “Weird Al”-film kom frem, og overraskelsen blev bestemt ikke mindre af, at det var Daniel Radcliffe, der havde fået rollen som den prisvindende satiresanger.

People Magazine har nu frigivet det første billede fra filmen, og her ser vi “Harry Potter”-stjernen som den krøllede komiker med både hårpragt, overskæg og den velkendte harmonika på plads. Du kan se billedet herunder.

“WEIRD” er instrueret af Eric Appel, der tidligere har stået bag roret på enkelte episoder af “Brooklyn Nine-Nine” og “Silicon Valley”, og følger “Weird Als” liv og karriere fra de allertidligste stadier.

I modsætning til de fleste biopics er det hovedpersonen selv, der har stået for at skrive filmens manus. Tager man komikerens ry og repertoire med i tankerne, så kan vi sandsynligvis glæde os til en film, der ikke ligefrem tager sig selv alt for seriøst.

Publikum loves da også af at blive taget “på en oprigtigt utrolig rejse gennem Yankovics liv og karriere, fra talentfuldt vidunderbarn til musikkens største legende nogensinde,” så et hint af selvironi er så godt som garanteret.

Den amerikanske streamingtjeneste Roku har eksklusive rettigheder til filmen, så det er ikke til at sige, hvornår vi kan få filmen at se herhjemme.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: