Biografkæden Kinorama åbner nu en drive-in-biograf i Sønderjylland på en parkeringsplads.

De danske biografer er beordret til at holde lukket som minimum frem til den 10. maj. Det har nu stået på i over en måned.

Det får nu biograf-ejer Per Matthiesen til at tænke kreativt og åbne en drive-in-udgave af Kinorama-biografen i Aabenraa.

Per Matthiesen har således fået tilladelse til at åbne en midlertidig drive-in-biograf på en parkeringsplads i Brunde Vest med plads til 200 biler:

”Selv om det ikke helt bliver som at sidde i biografen, så bliver det tæt på. Der er naturligvis en del forholdsregler, der skal overholdes. For eksempel skal man blive i sin bil under forevisningen, og der vil heller ikke blive mulighed for at købe snacks eller drikkevarer. Der må maksimalt sidde fem personer i hver bil, og man betaler per bil – ikke per person. Vi sørger naturligvis for, at bilerne bliver vist på plads på en måde, så der både er udsyn og plads til alle,” siger Matthiesen til JydskeVestkysten.

I første omgang bliver der filmvisninger i dagene den 23. til den 25. april, hvor der bliver vist fem film – “Bad Boys for Life”, “Fremad”, “Klovn the Final”, “Sonic the Hedgehog” og “The Invisible Man”.

Læs også ‘Én biograf holder åbent i Danmark – viser 6 film hver dag‘.

Billetsalget er begyndt, og bliver det en succes, så er det planen også at udvide til Sønderborg.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: