Mads Matthiesen brød igennem i 2012 som instruktør med sin debut, “10 timer til Paradis”. Efter gode anmeldelser og flere priser som rygstød er Matthiesen nu klar til at begynde optagelserne på sin anden film, der har lidt større navne på plakaten.

Se også: Anmeldelse af “10 timer til Paradis”

Det største navn til filmen, der har fået titlen “The Model”, er den britiske skuespiller Ed Skrein. Han har bl.a. spillet med i “Game of Thrones” som Daario Naharis og har netop færdiggjort sin hovedrolle i optagelserne til actionfilmen “The Transporter Legacy”.

Matthiesen er begejstret over at kunne tiltrække en kapacitet som Ed Skrein i sin kun anden spillefilm:

”Ed er en super skuespiller der både har en dejlig britisk charme og en meget mørk side, hvilket var de egenskaber jeg ledte efter til rollen som Shane,” siger Matthiesen.

“The Model” handler om den unge, danske fotomodel Emma (Maria Palm) der kæmper for det store gennembrud i den parisiske modeverden. Hendes rejse til modeverdens centrum, Paris, og det glamourøse liv som topmodel udvikler sig dog til et sandt drama, da Emma møder den attraktive og noget ældre modefotograf Shane (Ed Skrein). Emma bliver stormfuldt forelsket, og med Shane ved sin side begynder modebranchens døre at åbne sig for hende. Snart opdager Emma, at kærligheden også har dystre facetter, og hendes drømme bliver udfordret af både Shane og en uventet, mørk side hos hende selv.

Filmen har forventet premiere i 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: