Tv-selskabet SBS, der bl.a. står bag Kanal 5 og 6’eren, har valgt at skrinlægge en satireserie om terrorister, “Cellen”, endnu inden, den er blevet sendt. Det skriver Politiken.

Serien, der er skrevet af Omar Marzouk og bl.a. har Simon Jul og Nicolas Bro i rollerne som kiksende terrorister, har været færdig i to år, men SBS har valgt at sylte den.

Se også: Russisk tv censurerer “South Park”.

Først valgte man at ændre seriens navn fra “Terrorcellen” til “Cellen”, dernæst blev den flyttet fra Kanal 5 til den mindre 6’eren, og nu er serien helt blevet lagt på hylden på ubestemt tid.

Informationschef hos SBS, Jesper Jürgensen, fortæller, at serien er droppet, da man mener, at den muligvis kan genere nogle af annoncørerne. Terrortrussel mod Danmark har også spillet ind.

SBS har fået statsstøtte til serien på 4,5 mio. kroner, og hvis ikke selskabet vælger at programsætte den inden til sommer, skal støtten betales tilbage.

Traileren til “Cellen” kan ses hos Politiken.dk.

Se også: Homer Simpsons bare røv bandlyst på amerikansk tv.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#31 Riqon 12 år siden

De har åbenbart ikke lært tricket hos SBS. De skulle have givet den officielle udmelding, at de ikke syntes, den var sjov -- så havde alle været glade. :p
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#32 Skeloboy 12 år siden

#31 - hehe. Men nu kommer H*A*S*H jo på Net-tv...glæder mig lidt til at se den :)

Skriv ny kommentar: