‘The Boys’ sæson 4 har ikke modtaget meget kærlighed fra sine seere.

Sæson 4 havde premiere den 12. juni og fans har allerede kastet sig over de første 3 afsnit. Dog er tilbage meldingen for den næst sidste sæson ikke særlig positiv fra fansene.

Mens ‘The Boys’ måske havde en positiv start, har publikum været mindre gunstige overfor hver efterfølgende sæson. Showets popularitet er faldet blandt seerne på Rotten Tomatoes, men sæson 4 har oplevet et markant fald i publikums gunst. Med en publikums-score på 52% på, er sæson 4 den første i seriens historie til at få en Rotten betegnelse. Kritikere er stadig positive med en score på 95%, men publikums reaktion er overraskende, givet dens tidligere succes.

Rotten Tomatoes publikums-score ændrer sig hurtigt, så Rotten-titlen kan forsvinde med tiden. Alligevel er det et dårligt tegn for et show, der konsekvent har haft succes med at tilfredsstille både kritikere og publikum.

De blandede anmeldelser for ‘The Boys’ sæson 4 er et farligt tegn, da showet har set et fald i publikums-score siden sæson 2 havde premiere. Første sæson havde en score på 90%, mens sæson 2 havde 83%, sæson 3 havde et lignende fald til 75%, og sæson 4 er direkte Rotten.

Mange Rotten Tomatoes-reaktioner indikerer, at showet er blevet for politisk, mens andre hævder, at karaktererne er blevet inkonsekvente og uinteressante. Mange nævner skrivningen som en indikator for showets fald i kvalitet, mens andre ikke nævner nogen klager undtagen at showet er værre end det var. Andre igen mener, at Frenchies romantiske udvikling i sæson 4 er et betydeligt problem, da hans partner aldrig havde optrådt i showet før denne sæson. Derudover har Frenchie spillet den samme trætte rolle i hver sæson. Nogle anmeldere giver aldrig en grund til deres dårlige anmeldelser overhovedet.

At stole på publikums-score for The Boys kan være fejlagtigt. Som mange andre shows før det, kan serien lide under en review-bombing kampagne. ‘The Last of Us’ oplevede berømt en massiv review-bombing kampagne efter at have afveget fra det originale materiale for at introducere homoseksuelle karakterer, ligesom ‘The Boys’ gjorde.

Selvom serien har været en satire siden sin begyndelse, bevæger den sig også endnu mere ind i politik, hvilket kan tiltrække en del vrede. Med så mange seere, der ikke nævner grunde til dens fiasko, er der grund til at tro, at showet kan lide under review-bombing, hvilket kunne forklare dets massive tilbagegang.

Vores egen anmelder var meget begejstret og kvitterede sæson 4 med 5 stjerne.

‘The Boys’ sæson 4 kan ses på Prime Video.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 måned siden

Sikken en gang lort!
Når man tænker på, hvor fantastisk de tidligere sæsoner har været.
Hvorfor skal alting ødelægges af, at man absolut vil tvangsfodre en eller anden agenda ned i halsen på seerne?!?
Fremfor bare at lave en go' gang gedigen underholdning...
Jeg holdt ud i to afsnit og så var jeg væk !
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 [ikke godkendt bruger] 3 uger siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#3 Jonas Hansen 3 uger siden

WhatIf (2) skrev:
Så har du ikke set "niller" bliver lazoer'ed off
(ikke woke, er næsten god underholdning i sig selv)

Hej Whatif. Du skal godkende din bruger på din mail for at andre kan se dine kommentarer :)
Mvh. Filmz
KH. Jonas Hansen - Redaktør på Filmz

Skriv ny kommentar: