Tv-selskabet SBS, der bl.a. står bag Kanal 5 og 6’eren, har valgt at skrinlægge en satireserie om terrorister, “Cellen”, endnu inden, den er blevet sendt. Det skriver Politiken.

Serien, der er skrevet af Omar Marzouk og bl.a. har Simon Jul og Nicolas Bro i rollerne som kiksende terrorister, har været færdig i to år, men SBS har valgt at sylte den.

Se også: Russisk tv censurerer “South Park”.

Først valgte man at ændre seriens navn fra “Terrorcellen” til “Cellen”, dernæst blev den flyttet fra Kanal 5 til den mindre 6’eren, og nu er serien helt blevet lagt på hylden på ubestemt tid.

Informationschef hos SBS, Jesper Jürgensen, fortæller, at serien er droppet, da man mener, at den muligvis kan genere nogle af annoncørerne. Terrortrussel mod Danmark har også spillet ind.

SBS har fået statsstøtte til serien på 4,5 mio. kroner, og hvis ikke selskabet vælger at programsætte den inden til sommer, skal støtten betales tilbage.

Traileren til “Cellen” kan ses hos Politiken.dk.

Se også: Homer Simpsons bare røv bandlyst på amerikansk tv.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 filmz-RasmusLyn 13 år siden

Det er simpelthen så forkasteligt og ulækkert at man ikke vil sende sådan en serie på grund af annoncørerne og en evt. terrortrussel.. hvorfor må man ikke gøre grin med terrorister? de er jo dybt til grin..

Sikke en gang pussies der sidder hos SBS.. fy for satan..
Gravatar

#2 finn12 13 år siden

Virkelig latterligt at de ikke vil sende pga. en terrortrussel, nu viser de jo lige præcis det terroristerne vil se, nemlig at vi er bange for. FUCK SBS!!
The name is 12, finn12..
Gravatar

#3 MOVIE1000 13 år siden

Ikke en serie jeg føler trang til at se, men forstår ikke hvorfor at det ikke må sendes når de laver rimelig meget grin med det i Live fra Bremen
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 gi-jones 13 år siden

Glimrende markedsføringstrick. Indtil i går havde jeg aldrig hørt om den. Når de nu viser den om en måned eller to kender alle den i forvejen.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#5 KVASAR 13 år siden

Jeg ser hele miseren som et regulært PR-stunt!
Jo mere omtale, desto bedre og ingen udgifter til reklamekampagne!
AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide
Gravatar

#6 Yoda 13 år siden

#4

Præcis ... my thoughts exactly! ;-)
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#7 Skeloboy 13 år siden

Hehe, jeg tror nu ikke, det er et markedsføringsstunt. Men for satan, de er usle ikke at sende den. At den aldrig skulle se dagens lys er måske også lige at sige for meget. Den kan jo sagtens købes...men mon ikke de viser den fremfor at betale 4.5 mill tilbage?

Hvis man så ham fra SBS i TV i forgårs, kunne man tydeligvis se, at der ikke var tale om markedsføring.

H*A*S*H kommer for i øvrigt på Net TV
Gravatar

#8 Kruse 13 år siden

Hvis det vitterligt var på grund af pres fra annoncørerne, som ikke ville have serien vist i forbindelse med deres reklamer, så ville SBS' beslutning såmænd være meget forståelig. Men hvis det udelukkende er på grund af at de ikke tør vise den, så synes jeg at det er en trist udvikling.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#9 gi-jones 13 år siden

Det hænger jo sammen. Hvis annoncørerne ikke tør sætte sig i forbindelse med den, så er det ikke økonomisk forsvarligt at sende den. Egentlig er det jo mere annoncørerne der er nogle pussies. Jeg tror dog stadig bare at det er et spørgsmål om noget folkelig harme i en lille periode, et par trykte nyheder (her fx) og et par fornærmede udtalelser fra skaberne af serien og evt. et par DF politikere der blander sig. Så skal de annoncører nok komme tilbage.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#10 Barry Lyndon 13 år siden

Vi er en flok krystere her i landet, når man tænker på, hvor ubesværet en beslutning det var at trykke Muhammed-tegningerne - det var netop under dække af satire (det var så bare ikke sjovt).

Jeg er dog enig med gi-jones - det handler næppe om terrortruslen men om penge. Kommercielt TV i en nøddeskal og en utrolig vattet politik.

Skriv ny kommentar: