I 2017 steg det danske forbrug af pirat-sites med 67 procent. 

Hele 596 millioner gange besøgte danske IP-adresser i 2017 pirat-hjemmesider, der ulovligt tilbyder stream af film og serier.

Det er SimilarWeb, der for Rettighedsalliancen har udarbejdet en undersøgelse af de danske pirat-vaner, skriver Version2.

Stigningen forklares med forbedrede mobil-udgaver af de ulovlige sites, hvilket har gjort det endnu nemmere at streame ulovligt.

Senest er det kommet frem, at Danmark er blandt de førende anti-pirat-nationer i Europa, men det hjælper tilsyneladende ikke meget.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#1 Justin 6 år siden

Gad vide hvornår filmindustrien finder ud at deres udbud, ikke kan følge med efterspørgselen ?
Gravatar

#2 Mejse 6 år siden

#1 umiddelbart siger ren logik, at det mere er serierne end film der bliver set, medmindre du mener hver eneste dansker, ser 100 ulovligt streamede film om året, så mon ikke du skal rette din harme andre steder hen ;)
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

Mejse, andre har prøvet. Skal du kommentere på alt, bare for at kommentere? 1. har jo ret i hvad han siger.
Gravatar

#4 Mejse 6 år siden

#3 hverken skal eller gør jeg :) kun på noget jeg har noget relevant at sige til, som forreksempel at det høje tal af ulovligt streamede ting i dk, har meget lidt med film at gøre......så nej han har ikke ret, i forhold til artiklen, generelt, tja det er jo en smagssag, jeg er ikke en utålmodig 10 årig der ikke kan vente et par måneder på film, så set fra mit synspunkt har han ikke ret, og at du mener han har er fint, men det er meget subjektivt baseret på ens behov og hvad man vil have, ikke fakta i nogen form eller størrelse :)

og kun en anden har prøvet så andre er igen faktuelt forkert :)

det er da også noget mærkeligt noget, at skrive noget hvis man ikke vil have folk kommenterer på det ? ryger meningen med et forum som vel er meningsudveksling og udvidelse af ens horisont så ikke lidt ? ved godt det ikke er din stærke side meeeen hvad er pointen med et forum og kommentarer ellers ?

så i stedet for at brokke dig over mærkelige ting, burde du måske engagere dig og forklare hvorfor han har ret :) ville da i det mindste være relevant
Gravatar

#5 flumz 6 år siden

hooooold da op, der var vist en der lige havde behov for at vise sin intelligens!
Gravatar

#6 Mejse 6 år siden

#5 ehh men der står jo intet klogt.
Gravatar

#7 OliverDK 6 år siden

Jeg tænker den stigende pirateri også kunne skyldes eftereffekten at Netflix og andre services er blevet tvunget til at lukke for VPNs og det er de blevet mere og mere effektive til. Derved er indhold brugerne tidligere kunne få adgang til via VPN blevet blokeret og andre veje søges så.
Gravatar

#8 Kim Pedersen 6 år siden

Hvis der var noget som helst håb om at filmindustrien kunne opnå samme eller stigende indtægter ved at udsende alt simultant, ville det være sket for længst. Problemet er dog slet ikke tilgængelighed, men at folk ikke vil betale, uanset hvornår filmene er tilgængelige. Selv indhold på Netflix er udsat for illegale downloads. Så #1 har naturligvis ikke ret.
Gravatar

#9 Bjur 6 år siden

De ligger som de har redt, og så længe de ikke finder en brugbar løsning, så film kommer hurtigere ud og at undgå man skal abonnere på mange forskellige services, så er det den vej det går. Har Netflix og HBO men det er ikke mange nyere film, selvom Netflix gør et hæderligt stykke arbejde. Heldigvis er der stadig enkelte VPN services der virker med Netflix US som dog har en del mere men stadig ikke de nyeste film.
Gravatar

#10 Justin 6 år siden

#8
Spørgsmålet er ikke om #1 har ret, men om hvornår filmindustrien indser at det er rigtigt

Der vil altid være nogen der ikke vil betale, ignorer dem
Koncenterer dig i stedet om dem der sidder klar med Dankortet, men ikke har noget sted at bruge det

Skriv ny kommentar: