Tenet netpirat torrent trussel / Filmz.dk

Stor netpirat-trussel imod “Tenet” – Warner Bros. gør klar til kamp


Netpirat-bekæmper forventer stor trussel imod “Tenet”-premieren.

Det er årets mest hypede film. Det er filmen, der skal redde biograferne – og genåbne dem med succes i det meste af verden.

Men “Tenet” vil hverken få premiere på samme tid i hele verden eller nødvendigvis på samme tid i de enkelte lande – som USA.

Kombinationen af massiv hype og forskudt premiere vil skabe grobund for ulovlig pirat-efterspørgsel, mener en netpirat-bekæmper, der udtaler sig anonymt.

En anden insider mener dog, at Warner Bros. er klar til udfordringen:

”De har med garanti i forhold til sikkerhed over hele verden fuldt mandskab, som er klar til at slå ned på pirat-links,” siger kilden til Variety.

Læs også ‘Torrent-forskning: Piratkopier øger biografsalget – men kun i premiereugen‘.

“Tenet” får dansk biografpremiere den 26. august.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Bishop 4 måneder siden

Embargoen er ophævet og de første anmeldelser er ude. Det virker ikke til at være det store Nolan mesterværk vi alle havde håbet.
Gravatar

#2 Johnny42 4 måneder siden

#1 88% på rotten tomatoes. Det synes jeg tegner lovende. Dunkirk, der fik 92%, synes jeg dog er rimelig meger overvurderet. Så man skal ikke altid gå efter tomatoes scoren.

Netpirater er altid en trussel, det vil de nok også være i forhold til Mulan. TENET er faktisk en af de få film, som jeg faktisk ville være villig til at betale 200 kr for på VOD, hvis den ikke kom i biografen.
Gravatar

#3 Bishop 4 måneder siden

#2
men 71% på metacritic.

Men filmen skal da nydes i biffen alligevel. :)

Skriv ny kommentar: