Susanne Bier snupper åbnings-rekorden på Netflix med “Bird Box”.

Det er sjældent, at Netflix deler seertal. Men nu gør streaming-giganten en undtagelse.

Netflix afslører nu, at på de første syv dage har “Bird Box” med Sandra Bullock været set af over 45 millioner Netflix-brugere.

Det er ny åbnings-rekord på Netflix. Og det er altså en dansk instruktør, der står bag.

Læs anmeldelsen af “Bird Box” lige her.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 SublimeKen 6 måneder siden

Okay film... Føles ikke rigtig som en Susanne Bier film. Den eneste dårlige film hun har lavet må være Serena, og selv den føltes som en Bier film (Var heller ikke fan af Den Skaldede Frisør, men vil ikke sige den var decideret dårlig). Men ja, Bird Box var da underholdende nok. En af de bedre originale Netflix film vil jeg sige, måske kun overgået af Beast of no Nation, Roma og Annihilation.
Gravatar

#2 Mejse 6 måneder siden

helt klart en af de bedre netflix lavet film i år, men det siger så heller ikke så meget, desværre :( men der har da været et par rigtig gode :D
Gravatar

#3 SublimeKen 6 måneder siden

#2

I år? Kunne du ikke lide Roma eller Annihilation? Ja okay, de er så ikke produceret af Netflix, blot opkøbt. Men altså, vil da vove at påstå at det indtil videre har været det bedste år for Netflix film. Kan ikke rigtig komme på andre gode Netflix film fra de andre år, udover Beasts of No Nation (Den var vist også opkøbt)
Gravatar

#4 Mejse 6 måneder siden

#3 generelt....ligesom med deres serier, så er procenten af kvalitet de sender ud faldet fordi de tager flere chancer på godt og ondt, så ja blandt det bedste i år og det siger ikke meget, på trods af det måske har været deres bedste år, ændre det ikke på at de sender mange mindre gode film på banen.

de har måske sendt deres bedste film på banen i år, men også deres værste, og mange MANGE der på en god dag er middelmåde, så nej det kræver ikke meget at være blandt årets bedste :)
Gravatar

#5 Geekalot 6 måneder siden

Syntes ikke deres film er blevet ringere som sådan, men det jeg elskede mest med Netflix er deres egne serier, og der er der det svære kommet mange knap så gode.
Gravatar

#6 Mejse 6 måneder siden

#5 mhm er som sådan enig i de ikke er blevet ringere, de har bare aldrig haft det samme kvalitets niveau som serierne, og når der så bliver lavet flere så tja.

#7 latif22 6 måneder siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: