Amerikanske filmforbrugere kan se Charlize Theron-thrilleren “Dark Places” i biograferne fra d. 7. august. Men allerede nu og frem til biografpremieren kan de vælge at se den samme film hjemme i sofaen via satellit-tv-udbyderen DirecTV.

Se også: Brad Pitt laver “War Machine” for Netflix

Det er Variety, der kan fortælle, at det er et samarbejde imellem distributør- og produktionselskabet A24 og så DirecTV, der vender filmverdenen på hovedet – normalt er det biograferne, der får førsteretten til at vise en given film.

Men sådan er det altså ikke med “Dark Places”, der med et budget på 15 millioner dollars og Charlize Theron, Chloe Grace Moretz, Nicholas Hoult, Christina Hendricks, Tye Sheridan og Corey Stoll i rollerne er den mest profilerede film, som samarbejdet imellem A24 og DirecTV har budt på.

“Dark Places” instrueres af Gilles Paquet-Brenner (“De kaldte hende Sarah”) på et romanforlæg af “Kvinden der forsvandt”-forfatteren Gillian Flynn.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Geekalot 8 år siden

Jamen hvad er verden dog ved at blive til !!!! film der udkommer på TV før Biografen, helt uhørt!!! :)
Gravatar

#2 cain 8 år siden

He who shall not be named is not happy.
Gravatar

#3 Geekalot 8 år siden

:)
Gravatar

#4 raylewis 8 år siden

flopfilm
Gravatar

#5 Captain Marvel77 8 år siden

Der går rygter om at hun måske skal spille Captain Marvel, tror der er hold sådanne rygter og at hun kunne være god i den rolle ???
Personligt ville jeg ikke havde noget imod det...............

Skriv ny kommentar: