David Finchers kommende projekt om en forelsket kok – spillet af Keanu Reeves – har indtil videre været omgæret af en del mystik, men instruktøren kan overfor MTV Movies Blog løfte lidt af sløret for filmen, der nu går under titlen “Chef”.

”Den er god og saftig… det er ligesom en sexafholdende sexkomedie,” fortæller instruktøren kryptisk. ”Den omhandler den kreative proces. Det er i sandhed en aromatisk kunstform at lave mad. Jeg er vild med den idé. Og jeg er vild med Keanus passion over for den verden.”

Filmen produceres af Paramount og har manuskript af Steven Knight, som tidligere har stået bag filmene “Dirty Pretty Things”, “Amazing Grace”, “Eastern Promises” og Martin Scorseses kommende “Shutter Island”.

I “Chef” skal Reeves spille en fin kok, som forsøger at gøre karrieremæssig comeback efter en række personlige problemer. Han samler sine gamle venner i et “dream team” og ender med at forelske sig i gruppens nyeste medlem.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Lady Arwen 15 år siden

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Doctor Who <3
Gravatar

#2 Highland Park 15 år siden

Hvem ved, måske er Fincher manden, der kan lære Keanu Reeves at "overspille". :P

Jeg synes hvert fald, at det lyder som et interessant projekt og samarbejde.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#3 fubar 15 år siden

Lyder ikke særligt fincher-esque, men har stor tiltro til manden så ser frem til den.
At han vælger Keanu Reeves virker dog en smule besynderligt.
Gravatar

#4 Zabriskie 15 år siden

Fincher har overnaturlige evner hvis han kan få Reeves til at spille godt.

Normalt med en instruktør som Fincher glæder jeg mig til alt hvad han annoncerer, ligegyldigt hvad fanden det så end er, men den her bliver sgu svær at hive i land
Le temps détruit tout

Skriv ny kommentar: