Første klip fra “Batwoman” understreger DC-seriens kamp for social retfærdighed.

Kate Kane er den nye hævner i Gotham City i serien “Batwoman”.

Og det er hun med et ønske om at kæmpe for social retfærdighed, forlyder det.

Den kamp understreges i det første klip fra “Batwoman”, hvor Kane giver en pengeseddel til en hjemløs kvinde.

En mandlig betjent advarer hende om at give pengene, hvilket blot får Kane til at give den hjemløse sit guldur.

Den første “Batwoman”-trailer mødte hård modstand på YouTube – læs om det her.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Star Trek fever 4 år siden

Kommer aldrig til at se det skidt
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Sjølle 4 år siden

Hooold nu kæft hvor ser det billigt og ringe ud. Jeg ser sgu mere hjemløs ud om søndagen, end hende der. Det er virkeligt en sløj produktion at kigge på
Gravatar

#3 HighFlyer15 4 år siden

Det har da intet at gøre med social retfærdighed. Det er jo faktum at hvis du giver dem penge bliver de ved med at sidde på gaden og se usle ud.
"Times are changing"? Serien kommer altså til at handle om hvordan hun renser Gotham's gader for hjemløse ved at give dem mad, tøj, og arbejde så de kan klare sig selv? Eller kommer hun til at slås mod bad "guys" og ikke tænke mere på hjemløse i hele serien?
Gravatar

#4 MartinEH 4 år siden

Det ser simpelthen for ringe ud... den social retfærdighed og alt det der skal nok være spændende... ved ikke nok om hendes karakter til at kunne sige om det er helt uden for det sansynlige - virker lidt som en kopi af The Green Arrow (ikke tv-serien), så som sådan kan det nok godt virke... men designet og grafikken minder mig om en dårlig b-film fra 80'erne... det må simpelthen kunne laves bedre... kig for dælen på Titans og se hvordan det skal gøres... Men skal nok alligevel få set de første to afsnit før den endelige dom bliver fældet :-)
Gravatar

#5 123456789 4 år siden

Uha sådan en hvid mand skal ikke tro han er noget så jeg giver lige en hjemløs kvinde et guldur hahahaha hold kæft det bliver sjovt at se hvad de rigtige anmeldere siger til denne serie
Gravatar

#6 OliverDK 4 år siden

Måske der er mere til scenen end hvad vi ser her, som vil give scenen mere kontekst og mere dybde.

Udfra hvad vi ser her, ja der finder jeg hele opsætningen og dens udfoldelse nærmest pinagtig og infantil. Det virker på mig som om der har siddet en teenager blandt roret.

Håber da godt nok der er mere i det.

Skriv ny kommentar: