Arthur Fleck er muligvis slet ikke Jokeren, afslører Todd Phillips.

Som titlen mere end antyder, så handler “Joker” om DC-skurken Jokeren. Eller gør den?

Det sår “Joker”-instruktør Todd Phillips nu tvivl om i en ‘Bag om’-featurette med titlen “Joker: Vision & Fury”, hvilket bør interesserer inkarnerede DC-fans:

”Der er mange måder at se på denne film. Han er måske ikke Jokeren… Dette er blot en udgave af en Joker-oprindelse. Det er udgaven, som denne fyr fortæller i et lokale på en psykiatrisk institution. Jeg ved ikke, om han er verdens mest troværdige fortæller,” siger Phillips.

Dermed åbner Todd Phillips op for, at Arthur Fleck slet ikke er den Joker, som siden bliver hovedmodstander til Batman.

Læs også ‘Todd Phillips havde planer om DC Black – den første film skulle være “Joker”‘.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 JimmyLarsenDamsgaard 7 måneder siden

Todd Phillips gør ikke noget godt for sit "værk" - filmens kvaliteter virker mindre og mindre til at være hans "fortjeneste" des mere han får åbnet sin mund...
Gravatar

#2 Johnny42 7 måneder siden

Det er vel ikke nogen "CHOK" udmelding. Efter filmen havde jeg den fornemmelse, at Arthur Fleck kunne være en Joker som Batman møder, men at det ikke behøvede forholde sig sådan, da han startede en bevægelse, hvor mange forskellige kan kalde sig Joker. Det har ingen betydning for filmen, om det er ham der i sidste ende bliver Batmans ærkefjende.
Gravatar

#3 Therainlover 7 måneder siden

Læg mærke til filmen hedder Joker og når man omtaler Batman nemesis, omtales han altid og altid som The Joker. Jeg siger at filem hedder Joker fordi hele filmen er en joke omkring The Jokers oprindelse .....

Skriv ny kommentar: