“Joker”-instruktør afslører nu sin store plan for en helt ny afdeling hos DC Films.

Det skabte stor forvirring hos fanbasen, da det i 2017 kom frem, at DC Films arbejdede på “Joker” med Joaquin Phoenix i rollen. Var Jared Leto ikke allerede Jokeren i DCEU?

Den forvirring havde Todd Phillips forudset, så den han til mødet med DC Films pitchede sin “Joker”-idé gjorde han det klart, at han så filmen som en del af et andet univers end Zack Snyders DCEU, hvor også “Suicide Squad” hørte til med Jared Leto som Jokeren.

Faktisk havde Phillips en stor masterplan med til mødet, hvor han præsenterede et nyt ‘cinematic universe’, som skulle gå under navnet DC Black med fokus på karakterdrevne film:

”Jeg sagde: ‘Dette bliver den første film, og derefter får vi denne instruktør til at lave det, og denne instruktør til det, og vi kalder det DC Black, og ‘Joker’ bliver den første film’,” siger Todd Phillips om mødet med DC-ledelsen til Deadline.

DC-ledelsen var dog ikke interesseret i at sætte gang i et nyt univers, men sagde derimod ja til Phillips’ konkrete idé om “Joker”.

Senest har der været historier fremme om, at dette møde skulle have foregået efter premieren på “Joker”, men det er altså ikke tilfældet.

Læs også ‘DC-forvirring: Nu fortæller Todd Phillips sandheden om “Joker 2”‘.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 dundas 9 måneder siden

Ja så fik jeg endeligt set den. Phoenix spiller bare godt og som sådan er filmen om en mands forfald og deroute rigtig god. Ved ikke helt om den fortjener en Oscar? Men den er bare helt ved siden af Batman universet og burde hedde noget andet.
Gravatar

#2 Johnny42 9 måneder siden

Det er nærmest ligegyldigt hvad de kalder det eller om de overhovedet kalder det noget, bare de bliver ved med udgive fede film.

Skriv ny kommentar: