Netflix afslører premieredatoen på DC-serien “Titans”.

DC Universe er en ny amerikansk streaming-tjeneste med originale serier baseret på DC Comics-karakterer.

Den første originale serier på DC Universe er “Titans”, der handler om unge DC-helte som Robin, Starfire, Raven og Beast Boy.

Tidligere på året kom det frem, at Netflix havde købt de globale rettigheder til “Titans” uden for USA – herunder Danmark.

Nu er premieredatoen officiel. Netflix bekræfter til Filmz, at “Titans” får dansk Netflix-premiere d. 11. januar.

Du kan se traileren til “Titans” lige her.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 The_Corrector 3 år siden

LOL.
Man kan også bare oprette sig på deres DC tjeneste, også få adgang til alt deres andet fede indhold, ligesom jeg har gjort.
Gravatar

#2 Mejse 3 år siden

#1 man kan også bare downloade det....bryder reglerne ligeså meget ;)
Gravatar

#3 Nagash 3 år siden

Mejse (2) skrev:
#1 man kan også bare downloade det....bryder reglerne ligeså meget ;)


Det er altså nu engang vedtaget fra kulturministeriet, at det er fuldt lovligt at tilgå udlandske streamingtjenester gennem VPN. Så her tager du dybt fejl.
Udover det, så får rettighedshaverne rent faktisk deres penge, når du gør det. Så hvordan du nogensinde kunne finde på at sammenligne det med pirateri, forstår jeg ganske simpelt ikke. Det er jo ikke mere pirateri, end når man køber amerikanske, britiske eller japanske blu-rays hjem. Og ja, det er nemlig også fuldt lovligt, så længe det er til privat brug.
Gravatar

#4 Star Trek fever 3 år siden

Er sku spændt på hvordan #2 roder sig længere ind i denne diskussion. Alene tanken om at indrømme en fejl ligger normalt vedkommende meget meget fjernt
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#3 mhm du er alt for alvorlig omkring det her :) var bare en joke, der af hele ;) delen af indlægget :D

#4 nej fejl indrømmer jeg gerne :D du har bare aldrig vist noget fejlagtigt i mine antagelser ud over at du er uenig, hvilket nok nærmere er et kvalitetsstempel :P

bare for god ordens skyld, alvorligt ment eller ej så var det tydeligvis forkert det jeg skrev :D
Gravatar

#6 Justin 3 år siden

#4
men det er underholdende, især sammenligningen at køb fra autoriseret sælger med pirateri
Gravatar

#7 Mejse 3 år siden

#4+6 tja når i så gerne vil have det, men det er jo kun sjovt hvis i faktisk selv tænder for hjernen og bidrager med noget :D

at tilegne sig indhold man ikke har ret til at have, i forhold til udbydernes rettigheder og den aftale du indgår med dem gennem et abonnement, er præcis det samme som man gør med pirateri, rettighedsmæssigt er der ikke en forskel, det er okay med det danske kulturministerium og ikke noget, nogen danske myndigheder er interesseret i, fordi det ikke påvirker nogen danske rettigheder, da man jo kun gør det hvis det ikke er tilgængeligt, men når du bruger VPN til at se amerikansk netflix, eller oprette en bruger på en amerikansk streaming tjeneste, bryder du de rettigheder der er, fordi du ikke er amerikaner, og derfor ikke som sådan har retten til at se det, selvom du betaler, er jo også grunden til at det bliver lukket ned hvis det bliver opdaget :)

som sådan ud fra jeres version af hvad monopol er, så bryder i deres monopol.

YES YES KOM SÅ BYD IND

nagash du behøver ikke, vi er enige nok om at det ikke er det samme, selvom det stadig ikke er noget man faktisk må, i forhold til den aftale med indgår i gennem et abonnement, men det er en anden sag.....men de her to tosser ville så gerne have det :D

Skriv ny kommentar: