Den er R-rated, det er Hugh Jackmans sidste omgang som Wolverine, og så er det måske den bedste “X-Men”-film nogensinde. I hvert fald hvis man skal tro de første reaktioner fra anmelderne om “Logan”.

Se også: R-rating er officiel: Brutal vold og nøgenhed i “Logan”

Verdenspressen er samlet i Berlin til årets Berlinale Filmfestival, hvor de netop har set “Logan”. Og begejstringen blandt de første reaktioner er stor:

”Holy hell, ‘Logan’ er BADASS. Voldelig som bare fanden. Måske den nu bedste ‘X-Men’-film? Action-scenerne i ‘Logan’ er bedre end i ‘John Wick 2’,” skriver Alex Billington fra First Showing.

Og noget tyder på, at der er en årsag til, at “Logan” er R-rated:

”Den R-rating er blevet brugt godt,” skriver Ed Frankl fra The Guardian.

Og “Logan” er tilsyneladende ikke kun god målt op mod andre “X-Men”-film, men op mod hele superhelte-genren:

”#Logan er måske den bedste #XMen-film, jeg har set, og måske også en af de bedste superheltefilm nogensinde,” skriver David Opie fra Moviepilot.

“Logan” får dansk premiere d. 2. marts.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 danish99 3 år siden

Wolverine i en western film, efter jeg så traileren tænkte jeg, ej det kan de ikke mene seriøst.
King
Gravatar

#2 stav 3 år siden

Hvornår har der sidst været en af de store blockbuster-film, hvor der IKKE har været en "xxx er den bedste film af/med/om yyy!!11 - måske den bedste i genre zzz nogensinde!!!!1"-historie et par uger før udgivelsen?

Uden at gide kigge ordentligt efter sidder jeg med en følelse af, at det mere er reglen end undtagelsen, og det må jo virke for marketingsafdelingerne. (eller også er de bare lige så ideforladte som resten af Hollywood?)

Hilsen en pessimist realist, der håber på en god Logan, men som er noget træt af den samme type usubstantielle hype igen og igen og igen.
Gravatar

#3 Kaversmed 3 år siden

Ikke overraskende - ud fra traileren så den også langt mere interessant ud end de tidligere film. Om den så reelt set ER bedre end de andre, vil tiden jo vise, men det er umiddelbart et skridt i den rigtige retning. Less is more.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: