Den endelige biograf-udgave af “Deadpool 2” bliver angiveligt uden Jack Kesy, som skulle have spillet skurken Juggernaut. 

Der har været testet flere forskellige udgaver af “Deadpool 2”, hvilket førte til reshoots, som tilføjede mere af Josh Brolins karakter, Cable.

Men angiveligt er Jack Kesy i den proces også blevet klippet helt ud. Rygtet vil vide, at han skulle spille rollen som skurken Juggernaut, lyder det fra Meet the Movie Press.

Det bliver der altså sandsynligvis ikke noget af. Kesy har da heller ikke været at se i de første teasers og trailers. Så hvem er så skurken?

Den seneste trailer kunne tyde på, at netop Cable ikke er makker til Deadpool, men derimod en slags skurk, som vil slå en dreng med særlige evner ihjel.

“Deadpool 2” får dansk premiere d. 16. maj.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 cookiedude1991 11 måneder siden

Hmm, det lyder mere og mere rodet, men synes det er godt han er blevet fjernet, farligt at proppe for mange karakterer og l*rt ind. ellers bliver det spiderman 3 om igen
Gravatar

#2 Johnny42 11 måneder siden

Dette er så igen et eksempel på, hvordan trailers i dag spoiler en stor del af filmen. Jeg har set trailerren, og specielt det med hvilken side Cable er på, eller ikke er på, ville jeg ønske først ville være klart, når jeg så selve filmen.

En anden trailer med spoilers er Rampage,
hvor man ser at George(aben) og The Rock teame op mod de andre monstre.


Noget som man nok kunne regne med højst sandsynligt ville ske, men ikke noget det er nødvendigt at spoile i en trailer.

Det er så endnu en grund til at jeg er glad for at jeg ikke har set nogle af trailerne til Solo, og heller ikke skal se den nye, da jeg ikke stoler på at de ikke vil spoile noget fra filmen.

Skriv ny kommentar: