Skuespillerinden Katee Sackhoff (“Battlestar Galactica”) har tilsyneladende pludselig fået stor interesse for tegneserier, mere specifikt Marvel-figuren Typhoid Mary, som er kendt fra DareDevil- og Deadpool-universerne.

Sackhoff var nemlig for nylig inde i Golden Apple Comics i Los Angeles, hvor hun købte hver eneste tegneserie, der var at finde med Typhoid Mary, hvilke kunne tyde på, at skuespillerinden allerede har fået – eller håber på at få – rollen som denne karakter i enten den kommende “Deadpool”-film eller muligvis i en reboot af “DareDevil”, som der har været løs snak om i nogen tid.

Typhoid Mary har tidligere medvirket i “DareDevil”-spinoff-filmen “Elektra” i form af Natassia Malthe. Karakteren var dog anderledes end den normale version fra tegneserierne, hvor hun lider af personlighedsspaltning i ekstrem grad. Hun har f.eks. i tegneserierne på et tidspunkt hyret Deadpool til at dræbe en af sine andre personligheder, mens denne ligeledes hyrede Deadpool til at få sig ud af fangenskab.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Coffey Mug 15 år siden

Elektra var så latterlig ringe... DareDevil var knap så ringe, men forfærdelig tæt på... væreste skuespillere i hollywood, Afleck og Garner er bare forfærdelige... Det er lige før den her nyhed har ødelagt min dag.
Gravatar

#2 Bohemian 15 år siden

Som de gjorde med Hulk må de også gerne gøre med Daredevil : )
Daredevil suttede ass !
Free in serenity.
Gravatar

#3 Coffey Mug 15 år siden

#2 - Ang Lees, Hulk var langt bedre end den omgang gylle Norton var med i.
Den var var måske lidt for ambitiøs i sin fortællermåde men Hulk 2 havde grimmer effekter (ringe skudt, forhastet og generelt uden konstrast) og ud over det så var historien fyldt med huller, jeg tænker på scene hvor de er flygtet og de har næsten igen penge tilbage, og 10 min senere ser man Liv Tyler tage et tilfældigt billed af Norten med et Sony-kamera fra den seneste generation... For dælen hvor er det ringe altså.

Ang Lees egen indsats som Hulk (motion capture) var upåklagelig og Ørkenscenen var sublim!
Gravatar

#4 tiany 15 år siden

Jeg håber da mere på at det er en Deadpool film, end et Daredevil-reboot. Men det skyldes nok også at Ryan Reynolds nok skal spille rollen igen og ham kan jeg sgu godt lide.
Valar morghulis
Gravatar

#5 HonoDelLoce 15 år siden

#3

Har kun to ord - sammensat til et, faktisk !

KÆMPEPUDLER !
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#6 Coffey Mug 15 år siden

#5 - ER BEDRE END LIV TYLER!
Gravatar

#7 Chrisenry 15 år siden

#4 - Ja, han er fin og brugt alt for lidt, men Deadpool er nu også en svært cool karakter.
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#8 filmz-nothinunik 15 år siden

#4 helt enig.. jeg glæder mig rigtig meget til at høre noget mere om Deadpool filmen.. håber den bliver god :)
Gravatar

#9 filmz-loke76 15 år siden

Jeg synes bare de skulle stoppe disse filmatiseringer. Se wolverine, mage til stor stinkende stak afføring der i den grad skider på marvel universet skal man sku lede længe efter. IMO er X2 den eneste der kommer bare nogenlunde tæt på. Og nej jeg er ikkke en af dem der synes de nye Batmand er det bedste siden brød i skiver, faktisk langt fra.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

Skriv ny kommentar: