En historie om korruption, selvtægt og kønskamp er under opsejling.

20th Century Studios og Hulu har netop udgivet en trailer til deres kommende filmatisering af historien om The Boston Strangler. Filmen er baseret på dækningen af en serie kvindemord i 1960’ernes Boston. På overfladen er der ingen forbindelse mellem mordene, men journalisten Loretta Mclaughlin begynder at se sammenhængene.

Langsomt begynder hun at optrevle en konspiration, som går hele vejen til de øverste politikredse, hvor den manglende efterforskning af mordene ikke kun kan forklares med usikre beviser. Det er historien om en dreven journalist, som er overbevist om sin sag og ikke er bange for at gå langt for at få folk til at indse, at der er noget, som ikke stemmer overens.

Udover traileren har 20th Century Studios også udgivet en officiel plakat tilknyttet filmen. Plakaten viser journalisten McLaughlin i færd med et telefonopkald, mens en mystisk skygge lurer i baggrunden.

Læs også: “’The Banshees of Inisherin’-aktuelle Barry Keoghan kommer til at spille Billy the Kid”

Filmen er instrueret og skrevet af Matt Ruskin, som har stået bag “Crown Heights” fra 2017. Ridley Scott er tilknyttet filmen som producer, og i de ledende roller finder vi Keira Knightley (“The Imitation Game”), Carrie Coon (“Ghostbusters: Afterlife”), Chris Cooper (“American Beauty”) og Alessandro Nivola (“The Many Saints of Newark”). Filmen får premiere i Danmark på Disney+ den 17. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: