Historien om en bjørns møde med overdrevne mængder kokain har præget samtalen på internettet for dets vilde præmis.

Konceptet er vanvittigt, filmens oprindelige materiale er absurd, og den netop udgivne plakat til den aktuelle “Cocaine Bear” er mildt sagt syret. Mødet med en aggressiv, hyperaktiv bjørn på rov er billedgjort i en retro videospilsæstetik, som yder præmissen retfærdighed. Den aktuelle gyserkomedie er netop udkommet i biografen i dag.

“Cocaine Bear” er baseret på historien om en narkosmugling, der gik galt. Smugleren Andrew Thornton II fløj i 1985 til Colombia med sin bodyguard for at transportere 400 kg kokain til USA. Problemet var, at Thornton havde læsset flyet for voldsomt, og begge mænd var nødsaget til at springe ud fra flyet. På grund af det uheldige stunt, som kostede Thornton livet, landede en taske på 34 kg kokain nær en bjørn i en skov i Georgia.

Den oprindelige bjørn mæskede sig i det hvide pulver, indtil maven var stoppet, og bjørnen døde af en overdosis. I stedet tager filmen udgangspunkt i en kontrafaktisk fortælling: Hvad nu hvis bjørnen overlevede indtagelsen af kokain? I den Elizabeth Banks-instruerede film går bjørnen på ravage blandt skovgængere, unge mennesker og mafiosoer.

Cocaine bear Plakat / filmz.dk

Elizabeth Banks har tidligere stået bag et “Charlie’s Angels”-reboot fra 2019 samt segmenter fra sketch-komediefilmen “Movie 43”. På rollelisten finder vi bl.a. den afdøde Ray Liotta (“Goodfellas”), Isiah Whitlock Jr. (“The Wire”), Margo Martindale (“Justified”) og O’Shea Jackson Jr. (“Straight Outta Compton”).Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 ThomasEJ 1 måned siden

Det er godt nok agurketider, hvis “film har fået en plakat” er en “historie” man mener er en artikel værd…

Skriv ny kommentar: