Ryk en balle, Quentin Tarantino — Paramount har fundet deres næste “Star Trek”-instruktør.

Matt Shakmans succes som instruktør af MCU-serien “WandaVision” har båret frugt, og nu skal han stå bag roret på det næste “Star Trek”-eventyr, rapporterer Deadline.

“WandaVision” er netop blevet nomineret til 23 Emmys, og én af dem er til Matt Shakman, der er nomineret i kategorien for bedste instruktion af en miniserie, antologiserie eller film.

Selvom Shakman uden tvivl er en spændende instruktør, er “Star Trek”-filmen blot hans anden spillefilm. I 2014 instruerede han A24’s “Cut Bank”, der havde både Liam Hemsworth og Billy Bob Thornton på rollelisten. Derudover har Shakman udelukkende instrueret episoder af serier — blandt andre “Fargo”, “Game of Thrones” og “The Boys”.

“Star Trek”-opfølgeren bliver skrevet af “Captain Marvel”-forfatter Geneva Robertson-Dworet og “Sierra Burgess Is a Loser”-forfatter Lindsey Beer.

Tidligere har “Fargo”-skaber Noah Hawley været tilkoblet en “Star Trek”-fortsættelse, og Quentin Tarantino har også vist interesse i en R-rated udgave af den elskede sci-fi-franchise.

Læs også: “Quentin Tarantino afslører detaljer om “Star Trek”-film — bliver “Pulp Fiction” i rummet”

Det bliver dog Matt Shakman, der står for filmen, der begynder produktion til foråret. “Star Trek”-opfølgeren har dog endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: