Når den dæmoniske klovn Pennywise gør sit indtog på det store lærred, vil det ikke blive for sarte sjæle. Dave Kajganich, som står for manuskriptet på den nye biograffilmudgave af Stephen Kings “IT – det onde”, har kunnet give en opdatering på projektets status og kan afsløre, at filmen vil få en R-rating – det vil sige, at man i USA skal være over 17 år for at se den nyt “It”.

”Genindspilningen vil udspille sig lige meget i midten af 1980’erne og i nutiden – hvilket afspejler det næsten 20 års mellemrum, som King bruger i sin bog – og der vil blive gået virkeligt ordentligt i dybden med figurernes baggrundshistorier,” forklarer Kajganich.

”Jeg synes, den helt store drejning er, at mit manuskriptudkast til Warner Bros. – som de har godkendt – ikke vil blive PG-13. Den vil få en R-rating. Dette betyder, at vi virkelig kan yde bogen ære og tage fat på de traumer (både de paranormale og de problemer, de står overfor hjemme og i skolen), som disse figurer må gennemleve,” fortsætter manuskriptforfatteren.

”Jeg har i sinde at være meget beskyttende over for bogen. Warner Bros. ønsker egentlig at lave det som en enkelt film, så jeg bliver desværre nødt til at droppe en del af mit gode materiale for at efterkomme dette krav. I har dog mit ord på, at jeg vil gøre dette med den yderste ydmyghed og respekt over for Kings værk,” forsikrer Kajganich.

Kings roman “It” fra 1986 er historien om syv unge, der i 1958 må gå op imod det dæmoniske væsen It, der lever af børn, og som optræder i skikkelse af en sadistisk klovn ved navn Pennywise. I 1985, da børnene er blevet voksne, må gruppen af venner atter stå overfor deres barndomsfjende, da den morderiske klovn er vendt tilbage for at få has på sine modstandere.

I 1990 lavede ABC en todelt miniserie over bogen, hvor Tim Curry gav den som den skræmmende Pennywise.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 travelogue 15 år siden

#10... slutningen er helt håblør period. Den ødelagde jo alt. Har sjældent været så skuffet af en slutning.
Gravatar

#12 Buzz 15 år siden

10 det kommer den ny heller ikke til.

5 det være ikke godt til Freddie Kruger

Skriv ny kommentar: