Før Christopher Nolan lavede de succesfulde “Batman Begins” og “The Dark Knight”, stod instruktøren Sandy Collora i 2003 og 2004 bag de to roste fanfilm “Batman: Dead End” og “World’s Finest”, og nu er Collora klar med sin første rigtige spillefilm, “Hunter Prey”.

Den første teaser-trailer til filmen, der dog stadig ser ud til at være lavet på et relativt beskedent budget, kan ses her.

“Hunter Prey” følger et team af kommandosoldater, der må finde en undsluppen alien-fange, efter at transportrumskibet med fangen styrter ned på en tilsyneladende øde planet.

Filmen, der er skrevet af Collora i samarbejde med Nick Damon, har Isaac C. Singleton Jr., Clark Bartram (“Batman: Dead End”) og Damion Poitier (“Star Trek”) på rollelisten.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 filmz-FANBOY 13 år siden


Not impressed.

De ligner jo alle sammen Bobba Fett. Undtagen det dér freak, taget ud af en Ringenes Herrer film.

Hvad er formålet med denne film?! Hvis fangen er undsluppet på en øde planet, then what's the fucking problem? Wait for a rescueship and fuck the alien prisoner!
Gravatar

#2 squee 13 år siden

Hvad fanden var det?
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#3 Outbound Sith 13 år siden

Det ligner bare endnu en fanfilm...
Har han haft et budget på mere end et par knapper???
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#4 El vez 13 år siden

#1 Heh fald nu ned, det er bare en teaser. :)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#5 filmz-FANBOY 13 år siden

#4 Ja, undskyld...

Det var blot en umiddelbar reaktion til noget jeg klart betragter som noget uoriginalt lort.

Er også udemærket klar over at det er en teaser, tak.

Min kommentar var rettet mod teaser og synops.

Med min kundskab til instruktøren og hans tidligere "værker", ja trailers og kortfilm, er jeg nu også ret sikker på at min mening ikke ændre sig når dette projekt engang bliver til en film. Det bliver med garanti, en kikset omgang dårlige klichéer og super dårligt skuespil. Og så er manden jo kendt for at hugge andres koncepter, hvilket denne teaser heller ikke ændre noget på.

Sorry, men ser bestemt ikke frem til det hér pinlige bras.
Gravatar

#6 El vez 13 år siden

Ja undskyld mig - jeg har lidt svært ved at tage kritik som "hugge koncepter" seriøst når vi snakker en intruktør af fanfilm, er de af sagens natur ikke altid huggede? Det ændrer da ikke på at Batman Dead End er glimrende håndværk?

Fordi et kostume ligner noget man har set før, siger da ikke meget om filmens generelle kvaliteter, men hvis man endelig skal sammenligne denne med noget kommer jeg istedet til at tænke på "Enemy mine" og "Pitch black".

Det kan sagtens være det her er bras, men det er langt fra sikkert.. endnu :)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#7 filmz-FANBOY 13 år siden

#6 At instruktøren "hugger" var blot en konstatering og ikke en kritik - og det var forresten ikke kun rettet mod hans "fanfilm", men også hans egne kortfilm som jeg har set. Manden har aldrig lavet noget som var originalt i nogen henseende. Du kan ta' det som du vil.

Om hans tidligere projekter er "glimrende håndværk" er jo op til en selv. Jeg, i hvert fald, synes at alt hvad manden har lavet er scheise. Men det er jo også bare min egen personlige mening. Og den må jeg vel godt have, eller ytre?! :)

Alt hvad jeg siger er: Jeg synes det ligner noget crap og jeg vil ikke se det. ;)
Gravatar

#8 El vez 13 år siden

Godt ord igen :)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."

Skriv ny kommentar: