Når den dæmoniske klovn Pennywise gør sit indtog på det store lærred, vil det ikke blive for sarte sjæle. Dave Kajganich, som står for manuskriptet på den nye biograffilmudgave af Stephen Kings “IT – det onde”, har kunnet give en opdatering på projektets status og kan afsløre, at filmen vil få en R-rating – det vil sige, at man i USA skal være over 17 år for at se den nyt “It”.

”Genindspilningen vil udspille sig lige meget i midten af 1980’erne og i nutiden – hvilket afspejler det næsten 20 års mellemrum, som King bruger i sin bog – og der vil blive gået virkeligt ordentligt i dybden med figurernes baggrundshistorier,” forklarer Kajganich.

”Jeg synes, den helt store drejning er, at mit manuskriptudkast til Warner Bros. – som de har godkendt – ikke vil blive PG-13. Den vil få en R-rating. Dette betyder, at vi virkelig kan yde bogen ære og tage fat på de traumer (både de paranormale og de problemer, de står overfor hjemme og i skolen), som disse figurer må gennemleve,” fortsætter manuskriptforfatteren.

”Jeg har i sinde at være meget beskyttende over for bogen. Warner Bros. ønsker egentlig at lave det som en enkelt film, så jeg bliver desværre nødt til at droppe en del af mit gode materiale for at efterkomme dette krav. I har dog mit ord på, at jeg vil gøre dette med den yderste ydmyghed og respekt over for Kings værk,” forsikrer Kajganich.

Kings roman “It” fra 1986 er historien om syv unge, der i 1958 må gå op imod det dæmoniske væsen It, der lever af børn, og som optræder i skikkelse af en sadistisk klovn ved navn Pennywise. I 1985, da børnene er blevet voksne, må gruppen af venner atter stå overfor deres barndomsfjende, da den morderiske klovn er vendt tilbage for at få has på sine modstandere.

I 1990 lavede ABC en todelt miniserie over bogen, hvor Tim Curry gav den som den skræmmende Pennywise.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 fatcat 15 år siden

Arghhh - kan ikke helt finde ud af om jeg er glad eller trist...

Jeg er aldrig blevet glad for TV-miniserien. Tim Curry var super - men resten af fimen var bare ... ikke rigtig

Bogen er derimod super - klassisk King. Jeg husker tydeligt at jeg slugte de 3 bind på 2 døgn - sov vist ikke ret meget den gang :)

Men en R-rating er super. Men Dave Kajganich... er han ikke mest kendt for "The Invasion"...? ikke lige frem en klasse film.

Men jeg er ret interesseret i at se hvordan de vil få bogen kogt ned til 2-2½ time. Det bliver sgu svært...
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#2 Martindan 15 år siden

Helt i orden herfra.

Tim Curry er skyld i at jeg hader Klovne i dag - den her film er lige tilbage til de tidlige drenge år. Helt sikkert. jeg er klar til en nostalgisk rejse, hvor man sad som unge drenge med cola og Kentucky på værelset, og havde været med far nede og låne IT på video til en videoaften.
for cryin' out loud......
Gravatar

#3 MakeItMonkey 15 år siden

nam nam nam...siger jeg blot :D
Gravatar

#4 stjerne 15 år siden

Det ville naturligvis være bedst om Curry igen tog masken på. Han var tilpas ubehagelig i miniserien.
Gravatar

#5 wimmie 15 år siden

Har det lidt på samme måde som #1 - jeg elsker bogen, men miniserien var ikke helt fantastisk nok - ok underholdning og så var der jo Tim Curry...han bliver svær at slå.
Håber i hvert at hvis det er meningen at der skal en ny til at spille Pennywise, at man træffer et lige så godt valg som valget til den ny Freddie Kruger ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#6 Sverkel 15 år siden

Jeg er ikke helt med? Hvorfor siger folk at det er en miniserie? Jeg har den da som en film?
Gravatar

#7 compax 15 år siden

nu har jeg ikke læst bogen.

Men følger filmen bogen til punkt og prikke?

Jeg syntes filmen var god, men slutningen suttede røv. så den må godt laves om.

som #2 skriver: der er en grund til hvorfor jeg hader klovne idag.

#6. den blev lavet som en to delt film, men det kan være at den er sat sammen til een lang på nogle udgivelser.
Gravatar

#8 Ceepa 15 år siden

If it's not broken, fon't fucking fix it!
Gravatar

#9 Kruse 15 år siden

the dark prince (6) skrev:
Jeg er ikke helt med? Hvorfor siger folk at det er en miniserie? Jeg har den da som en film?


Den blev lavet som en miniserie til tv i to dele, men på dvd er den sat sammen til en hel film.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#10 fatcat 15 år siden

#7 Mini-serien følger ikke bogen til punkt og prikke. Der er en masse af karakter-opbygningen der går tabt (hvad der jo typisk gør ved filmatiseringer af så lange bøger) og så er der en del af den mystiske verden med skildpadden som mini-serien slet ikke berører. Og slutningen er helt håbløs i forhold til bogen.

"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."

Skriv ny kommentar: