Michael Chavez instruerer det, der beskrives som afslutningen på hovedhistorien, der begyndte i 2013.

Slutningen på Conjuring-historien er nu inden for rækkevidde. New Line har sat en premieredato til den 5. september 2025 for den endnu unavngivne fjerde ‘Conjuring’-film, som studiet betegner som en afslutning på hovedsagaen.

Michael Chavez instruerer filmen efter at have stået bag ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’ fra 2021. Han er en fast bestanddel i Conjuring-universet og er også kendt for spinoffen ‘The Nun II’ fra 2023. Manuskriptforfatter David Leslie Johnson-McGoldrick har skrevet manuskriptet.

James Wan instruerede den oprindelige ‘The Conjuring’, som havde premiere i 2013 og indtjente næsten 320 millioner dollars på et budget på 20 millioner dollars. Serien centrerer sig om de overnaturlige efterforskere Ed og Lorraine Warren, spillet af Patrick Wilson og Vera Farmiga.

Sammen med sine spinoff-film har franchisen indtjent mere end 2 milliarder dollars globalt. Ud over Conjuring- og Nun-filmene har universet lanceret en række Annabelle-film, der fokuserer på en dukke, der første gang blev vist i ‘The Conjuring’ fra 2013.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: