Sønnen The Son HBO / Filmz.dk

Denis Villeneuve og Jonathan Nolan arbejder sammen om serie til HBO


HBO afslører nyt samarbejde imellem Jake Gyllenhaal og “Dune”-instruktør Denis Villeneuve.

For fire uger siden skrev Filmz, at Jake Gyllenhaal og Denis Villeneuve arbejder på et hemmeligt projekt. Nu er det ikke hemmeligt længere.

Makkerparret har tidligere – med Villeneuve som instruktør og Gyllenhaal som skuespiller – lavet filmene “Enemy” og “Prisoners“.

Nu skal de samarbejde om en serie til HBO Max baseret på Jo Nesbø-romanen “Sønnen” fra 2014, som Denis Villeneuve instruerer, mens Jake Gyllenhaal spiller hovedrollen – begge er executive producers.

Også med som executive producers er “Westworld”-makkerparret Jonathan Nolan og Lisa Joy.

Jake Gyllenhaal har længe ønsket at genoptage samarbejdet med Denis Villeneuve.

Gyllenhaal så derfor muligheden i “Sønnen”, som han gav videre til Villeneuve, der læste den på en aften og sagde ja, skriver Deadline.

Læs også ‘HBO Max laver serie om Elon Musks SpaceX‘.

“Sønnen” handler om Sonny Lofthus, som har siddet i Norges bedst sikrede fængsel, siden han var 18 år. Han er professionel syndebuk og tager skylden for andres forbrydelser.

Som belønning får han en ubrudt strøm af heroin leveret til sin fængselscelle. Han blev ligeglad med sit liv, da hans far og store idol begik selvmord efter at være blevet afsløret i årelang korruption inden for Oslo politi.

Men da Sonny opdager, at hans far i virkeligheden var en ærlig mand, som blev myrdet, flygter han fra fængslet for at tage hævn – og han har meget at hævne.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 BlackJesus 4 måneder siden

Plottet er set før, men det lyder som en rigtig fed historie, som kun bliver meget bedre af, af de navne der bliver nævnt i artiklen.

Skriv ny kommentar: