Den amerikanske skuespiller Dennis Quaid har fået medhold i den sag, han har ført mod Cedars-Sinai Medical Center, hvor en sygeplejerske sidste år nær havde taget livet af hans nyfødte tvillinger. Babyerne Thomas og Zoe havde fået ordineret for meget blodfortyndende medicin, hvilket nær havde fået fatale konsekvenser for de dengang kun to uger gamle babyer. Det skriver Ekstra Bladet.

Børnene skulle have haft 10 enheder af en medicin, men fik ved en fejl 1000, hvilket resulterede i, at deres blod blev ligeså tyndt som vand. Quaid beskriver hændelsen som den værste dag i hans liv.

Skuespilleren valgte efterfølgende at lægge sag an mod sygehuset, hvor et medhold nu har indbragt ham en erstatningssum på 4,2 millioner kroner. Derudover skal sygehuset betale 130.000 kroner til California Department of Public Health samt undskylde officielt for fejlen.

Familien Quaid har endvidere valgt at sagsøge producenten af medicinen, da de mener, at beholderne med de forskellige typer medicin er for ens.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Saenjaina 12 år siden

Go for it. Hit 'em where it hurts.
Gravatar

#2 akerman 12 år siden

Hans børn lever - hvad faen får han ud af at sagsøge hospitalet? Andet end at få flere penge, mens amerikanerne får færre.
Gravatar

#3 gi-jones 12 år siden

Det er sgu et underligt land.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#4 Lard Hanson 12 år siden

"Familien Quaid har endvidere valgt at sagsøge producenten af medicinen, da de mener, at beholderne med de forskellige typer medicin er for ens."

Kan man ikke bare spørge dem pænt om at ændre det?
Gravatar

#5 kasperfmn 12 år siden

#4 Det ville jo næppe have nogen virkning, det er dyrt at ændre det, så firmaet vil nok hellere tage chancen i retten end bare at ændre det uden en kamp først.

#2 Det er nok ikke så meget for pengenes skyld, men mere af princip. Den slags bør ikke kunne ske, så når det gør bør der blive gjort noget ved det. Hvis alt bare blev ignoreret ville tingene kun blive værre, da frygten for at blive sagsøgt gør at hospitalerne gør mere for at deres personalle ikke vil lave fejl af nogen art.

Det er menneskeligt at fejle, men på et sted som et hospital skal det virkelig holdes på et minimum.
Gravatar

#6 gi-jones 12 år siden

#5: Men hvis der virkelig er et problem hvorfor er det så Dennis Quaid, og ikke alle de andre familier der sikkert er blevet ramt, der skal have penge?
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#7 Casanova_Frankenstein 12 år siden

Altså her i Danmark bliver en dame beskyldt for at have spærret sine 2 børn inde og brændt huset af, hun får 8-9000 kr. i erstatning.

Men 4,2 millioner kroner.. Mon ikke at hospitaler og lignende har forsikret sig mod sindsyge sagsøgere? For ellers skulle man frygte at stedet ville lukke.
What kinda crazy man blows up a crazy house?

Skriv ny kommentar: