Batwoman årsag exit derfor Ruby Rose / Filmz.dk

Derfor dropper Ruby Rose rollen som Batwoman


Anonyme kilder afslører årsagen bag Ruby Roses “Batwoman”-exit.

“Batwoman” er blevet forlænget med en anden sæson, men det bliver med en ny skuespiller i hovedrollen – Ruby Rose er fortid i rollen som Bruce Waynes kusine, Kate Kane.

Hvorfor? Flere kilder siger til Variety, at Ruby Rose var utilfreds med de lange arbejdsdage i forbindelse med optagelserne af “Batwoman”, hvilket skabte dårlig stemning på settet.

Hverken Ruby Rose eller The CW har ønsket at kommentere disse oplysninger.

I stedet går arbejdet nu i gang med at caste en afløser til rollen som Batwoman.

Læs også ‘Batwoman-skuespiller dropper “Batwoman” – her er planen for Sæson 2‘.

Sæson 2 af “Batwoman” får efter planen premiere i 2021.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Det burde man vel kende til før man skrev under. Hvis man havde søgt lidt bredere kunne det måske også være man havde fundet den rigtige til rollen i første omgang.
Gravatar

#2 The_Corrector 1 år siden

Johnny42 (1) skrev:
Det burde man vel kende til før man skrev under. Hvis man havde søgt lidt bredere kunne det måske også være man havde fundet den rigtige til rollen i første omgang.


Hvis der i ansættelseskontrakten står 37 timer om ugen, og man ikke får mere i løn for overarbejde, så havde jeg satme også klaget over arbejdstiderne. Om det er tilfældet her ved jeg ikke. Min pointe er bare, at indtil vi har set den kontrakt hun skrev under på, eller de selv har udtalt sig offentligt. Så kan du på ingen måder komme og sige, at kendte til hvad hun skrev under på, da vi på ingen måder ved hvad for vilkår hun har skrevet under på.

Vi kan kun antag, at det hun har skrevet under på, og det hun har arbejdet under, ikke har været det hun forventede, om vi får en afklaring på det, næppe.
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

#2 Under alle omstændigheder, hører det til sjældenhederne at en hovedrolle smutter fra en serie efter kun en sæson og endda en serie, der er blevet fornyet. Som regel plejer man at finde en løsning, der ofte indeholder mere i løn. Det vil man normalt gøre, hvis hun ellers gjorde det godt i rollen og producenterne ellers var tilfredse med hende.

Skriv ny kommentar: