Ruby Rose dropper titelrollen i “Batwoman” – afløseren skal også være fra LGBT-samfundet.

Bruce Waynes kusine Kate Kane fik i efteråret 2019 en egen serie med titlen “Batwoman”.

Til rollen som Batwoman blev LGBT-skuespilleren Ruby Rose castet – det var et krav fra de åbent homoseksuelle producenter, at det ikke var en heteroseksuel skuespiller, som skulle spille den lesbiske Kate Kane.

Nu dropper Ruby Rose imidlertid ud af serien, der ellers er blevet forlænget med en Sæson 2. Men det stopper ikke “Batwoman”. Nu bliver der ledt efter en afløser:

”Vi ser sammen med seriens talentfulde, kreative hold frem til at dele den nye retning – heriblandt castingen af en ny hovedrolle og medlem af LGBTQ-samfundet i de kommende måneder,” udtaler producenterne til The Hollywood Reporter.

Læs også ‘Anmeldelsen af “Batwoman”‘.

Sæson 2 af “Batwoman” får efter planen premiere i 2021.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Gridlock 1 år siden

Oversat vi vil forsat jage samtlige seer væk, hvis du troede sæson 1 var slem, så har du ikke set noget som helst endnu.

Og ja tjek seertallene Batwoman fik ikke nye seer den mistede dem kun.
Både Batwoman og Supergirls seertal er nær bunden.
CBS må ha VIRKELIG dybe lommer siden de kan tåle og miste penge konstant.
Gravatar

#2 Star Trek fever 1 år siden

Gridlock (1) skrev:
Oversat vi vil forsat jage samtlige seer væk, hvis du troede sæson 1 var slem, så har du ikke set noget som helst endnu.

Og ja tjek seertallene Batwoman fik ikke nye seer den mistede dem kun.
Både Batwoman og Supergirls seertal er nær bunden.
CBS må ha VIRKELIG dybe lommer siden de kan tåle og miste penge konstant.


På korrekthedens alter er ingen udgifter for store. Kunne ikke drømme om at spilde 10 minutter af mit liv på det bras
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

Det virker lift underligt at smutte efter bare en sæson og så endda hovedkarakteren, men så så finder de vel bare en anden til at være Batwoman. Det er så også lidt underligt at have så specifikke krav til en skuespiller, hvis opgave det er at spille SKUESPIL. Dvs en hetero kan ikke spille homoseksuel, en seende kan ikke spille blind og en ateist kan ikke spille kristen.

Det er dog ikke en serie der har min interesse, som det er tilfældet med langt det meste fra Arrowverse. Nogle gange tager jeg en speed-bingewatching og ser nogle sæsoner, men de har godt nok nogle af de mest irriterende bi-figurer.

Så er det langt bedre med Titans. Jeg ser godt nok frem til Doom når HBO Max bliver tilgængelig.
Gravatar

#4 Gridlock 1 år siden

#3 Dette skal tages som 100% rygte, men når man tager den måde CBS kommenteret på Ruby Rose´s farvel til serien, kunne noget tyde på at der var nogle uenigheder mellem hende og CBS og hun fik valget med at enten kunne selv gå eller også ville hun blive fyret.

Hun har så valgt og gå/forlade serien.
Gravatar

#5 SublimeKen 1 år siden

Må indrømme at jeg har fulgt med i Batwoman, udelukkende for at få så meget ud af CW's største cross-over event, Crisis on Infinite Earths, som muligt.

Må da også indrømme at der da var nogle fede øjeblikke, som at se Brandon Rouths Superman, samt Black Lightning teame op med resten af heltene. For ikke at nævne Kevin Conroys Batman cameo eller Ezra Millers Flash cameo, som linkede filmuniverset med serieuniverset. Det var egentlig også meget fedt med cameos fra Lucifer og Clark Kent fra smallville som blev en del af selve historien. Synes egentlig også at Jon Cryer gør det ret godt som Lex Luthor i Supergirl.

Men selv med alle de fede cameos, så var selve historiefortællingen virkelig skuffende i forhold til andre cross-over events.

Derudover så er Batwoman serien virkelig elendig. Legende of Tomorrow og The Flash er virkelig faldet af på den, og Supergirls feministiske agenda er ved at være lidt for trættende. Så efter flere år hvor jeg har fulgt med i alt hvad der kom fra Arrowverse, må jeg nok erkende at dette bliver den sidste sæson jeg ser fra samtlige CW serier. Hvilket nok er meget passende, nu hvor Arrow alligevel er slut, og deres fokus er gået alt for meget fra god historiefortælling til SJW propaganda. Altså SJW propaganda har altid været en del af det, og har altid accepteret det for hvad det var. Men nu er det ikke andet, hvilket virkelig har ødelagt universet de havde bygget op.
Gravatar

#6 Mads47 1 år siden

Må indrømme jeg gav op på CW universet efter de introduceret Legende of Tomorrow. Arrows første sæsoner var fede, især den hvor Deathstroke var hovedfjenden. Men i sidste ende var Arrow og resten af serierne alt for soap opera agtigt til at jeg kunne holde det ud på den lange bane.

Dertil synes jeg den måde de forholde sig til køns politik osv. var banal og fordummende, det var ikke rigtig gennemtænkt eller havde den store dybte da det oftest kun var face value som du fik smækket op i ansigtet med 120 KM/t. De eneste der blev "udfordrede" var et snævert mindretal som alligevel er ude fra rækkevide. Meget af det virket som lefleri for de mere ekstreme af venstrefløjen.

Skriv ny kommentar: