“Birds of Prey” har nu skiftet titel til “Harley Quinn: Birds of Prey” – nu forklarer Warner Bros. ændringen.

Den officielle titel var egentlig “Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)”, hvilket undrede folk i filmbranchen.

For efter “Suicide Squad” var Margot Robbie-karakteren Harley Quinn et kendt navn, men få havde hørt om “Birds of Prey”. Hvorfor valgte man den titel?

Det vides ikke, om det var Warner Bros.-ledelsen ellers DC-debutinstruktør Cathy Yan, som insisterede på titlen. Nu er den ændret.

Warner Bros. har efter en katastrofal åbningsweekend ændret titlen til “Harley Quinn: Birds of Prey”. Årsagen er søgemaskine-optimering, siger Warner Bros. til The Verge.

Samtidig håber Warner, at den nye titel kæder det kendte Harley Quinn-navn sammen med den oprindelige “Birds of Prey”-titel.

“Birds of Prey” er åbnet som den suverænt mindste film i DC Universe, hvilket får en insiderkilde til at kritisere lanceringen – særligt trailers.

Læs også ‘Harley Quinn-film flopper: Biograferne skifter nu titel på “Birds of Prey”‘.

Trailer-kampagnen beskyldes for at give en dårlig idé om filmens handling og for ikke at spille sit R-rating-kort mere tydeligt som “Deadpool” ellers Amazon-serien “The Boys”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: