Black Canary flyver fra “Birds of Prey”-reden og får lov til at stå på egne ben i karakterens første solofilm.

Jurnee Smollett havde rollen som den populære superhelt, der går under civilnavnet Dinah Lance, i Cathy Yans “Birds of Prey” fra 2020. Smollett er med god grund tilbage i rollen og var da også den første til at bekræfte nyheden, der først blev rapporteret af Cinelinx.

“Lovecraft Country”-skaber Misha Green er tilkoblet filmen som forfatter, selvom det er uklart om hun også står ved instruktørroret, når “Black Canary”-produktionen lægger fra land.

Green og Smollett har tidligere arbejdet sammen på netop “Lovecraft Country”, hvor Smollett spillede en af seriens ledende roller, Letitia Lewis.

Det bliver rapporteret, at “Black Canary” bliver produceret til HBO Max, og det tyder altså på, at filmen eksklusivt kommer på streamingtjenesten. Det vil ikke blive den første gang, en DCEU-film bliver lanceret som en HBO Max-exclusive, da også den kommende “Batgirl” angiveligt udelukkende får premiere herpå.

Læs også: “‘Birds og Prey’-stjerne brokker sig over én joke — var over stregen”

Misha Green er i øjeblikket optaget med sin opgave som instruktør på videospilsfilmen “Tomb Raider 2”, mens hun også producerer og skriver Jennifer Lopez-filmen “The Mother”, så der går formentlig noget tid, før vi kan forvente at se Black Canary ‘synge’ igen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: