Netflix har takket nej til tilbud om at købe “No Time to Die” for beløb på over 500 millioner dollars.

Den ene del af “No Time to Die”-ejerkredsen er presset. MGM arbejder på at blive solgt eller at sælge “No Time to Die”, der samler støv i stedet for at sælge biografbilletter.

Derfor har MGM tilbudt Daniel Craigs sidste James Bond-film til streaming-giganter som Apple og Netflix til beløb på 5-600 millioner dollars for rettighederne i et år.

Men forhandlingerne er døde. Det skyldes, at det ikke er franchisen, som MGM vil sælge, men derimod kun et års leje af en enkelt film:

”Bond er en engangsfornøjelse… For 500 millioner dollars eller mere er det ikke det værd. Det er bedre at fokusere på dine egne Originals,” siger en Netflix-topchef til The Hollywood Reporter.

Spørgsmålet er så, om MGM vil overveje at sænke prisen? Selskabet har allerede mistet 30-50 millioner dollars på grund af de to premiere-flytninger, og det beløb stiger kun dag for dag.

En kilde fortæller, at MGM betaler en million dollars i rente hver måned for de penge, som har produceret “No Time to Die”, der næppe får en biografpremiere, før en vaccine mod covid-19 er klar.

Derfor kan MGM blive presset til at sænke prisen på “No Time to Die”, mens streaming-selskaberne sagtens kan vente.

Læs også ‘James Bond-fans vil købe “No Time to Die” – mangler 606.000.855 pund‘.

“No Time to Die” er aktuelt premieresat til april 2021.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 kblood 1 år siden

500 millioner for en film på Netflix? Det burde der da kunne bliver en del Netflix film ud af? Sikkert også en hel sæson eller 2 af en serie. Ret sikker på at Netflix ikke får for 500 millioner abonnement indtægter direkte fra at få denne ene film på Netflix.

Jeg tænker lidt Disney ser det på samme måde. Det er ikke rigtig nogen chance for at det er det værd for en streaming tjeneste. Bare det at de selv kunne lave en sikkert ret god film for de penge, og som de ikke kun havde rettigheder til i kun et år... måske hvis det var som VOD, hvor det så kostede 100 eller måske endda 300 kr. at leje den, så måske det kunne løbe rundt, men kun hvis der så var salg i det.
Gravatar

#2 [ikke godkendt bruger] 1 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#3 BlackJesus 1 år siden

De er virkelige langt ude og skide med Den Bond film, siden de er så desperate. De kommer uden tvivl til at tabe penge på filmen, spørgsmålet er hvor meget. Ret dumt, man stadig "bruger" penge på filmen.
Gravatar

#4 Star Trek fever 1 år siden

Tja. Hele forløbet af filmen. Markedsføringen osv, havde drænet den sidste rest af interesse jeg havde i den film alligevel.

Så uanset, ser jeg den først når den er "gratis" på streaming
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: