Der var Nikolaj Coster-Waldau, der var Pilou Asbæk og også Frank Hvam. Og det var sikkert ganske overraskende for de fleste, at sidstnævnte pludselig tonede frem på skærmen i munkekostume i det 10. afsnit af sæson 6 af “Game of Thrones”. Nu afslører “Klovn”-stjernen selv, hvordan hans “GoT”-cameo kom i stand.

Se også: ”Game of Thrones”-fans ser porno

Selv om “Game of Thrones” sikkert har flere fans end danske “Klovn”, så har det danske komedie-univers de rigtige fans:

”Det er kommet i stand, fordi de to manuskriptforfattere på ‘Game of Thrones’ er glade for ‘Klovn’. Det har de været igennem flere år, og det ved vi, fordi de har sendt hilsener igennem Nikolaj Coster-Waldau,” siger Frank Hvam til TV 2.

I årets sæsonafslutning af den populære fantasyserie blærer Hvam sig desuden med en flot engelsk accent. Men den havde den dansk klovn også fået en del hjælp med:

”Jeg har en voldsom, dansk accent. Der har været et godt, engelsktalende menneske inde over, og det er vi nok allesammen meget godt tjent med.”

For Frank Hvam var det højdepunktet i karrieren, som kun kunne være blevet overgået af en rolle som ork eller ente i “Ringenes herre”, forklarer han.

Følg Filmz på FacebookVis kommentarer (11)
Gravatar

#1 lassep 5 år siden

Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#1 Det har du da vist ret i. Han udtaler sig godt nok ganske anderledes om det hos EB - vi retter til. Tak! :)
Gravatar

#3 The-new-meister 5 år siden

Da jeg så afsnittet i går, sad jeg også og gned mig selv i øjnene da han poppede op på skærmen :)
Gravatar

#4 X&O 5 år siden

Jeg har stadig min tvivl om det vitterligt er ham man hører. Ikke på grund af den flotte accent, men fordi det slet og ret ikke lyder som hans stemme.
Gravatar

#5 kblood 5 år siden

Jeg var godt nok også overrasket over at se ham og gruede for hans accent, men jeg tror nu det er hans stemme og at han bare er blevet trænet til at få en engelsk accent, og det burde ændre hans stemme en del vil jeg mene.
Gravatar

#6 TVGUIDE4U 5 år siden

Det var godt nok MEGET! underligt at se ham i den tv-serier. Jeg læste på http://www.tvtvtv.dk at han måske kommer til at være med i flere afsnit.
Gravatar

#7 Wolff 5 år siden

Syns nu nok Dar Salim også fortjener at blive nævnt...
Spillede Qotho, dog i sæson 1. Men var alligevel med i 6 afsnit.
Gravatar

#8 SublimeKen 5 år siden

Det lyder godt nok ikke som Franks stemme. Har set scenen 5 gange nu, og hver gang ligner det og lyder det, som om det er dubbet.

#7

Og Birgitte Hjort Sørensen som vildning i sæson 5, afsnit 7. Hendes rolle var relativt stor i selve afsnittet.
Gravatar

#9 Geekalot 5 år siden

Det er ikke hans stemme, har stået i op til flere forskellige medier.
Gravatar

#10 Hassager 5 år siden

Det er helt sikkert ikke hans egen stemme (bortset, muligvis, et par korte replikker "This is.. irregular" og "No women and children!", hvor jeg synes, man kan genkende Frank Hvams stemme).

Ekstrabladet-artiklen får det godtnok til at lyde anderledes, men jeg tror, hans citat dér skal læses med vis sarkasme :)

Skriv ny kommentar: