Der er ingen planer om at droppe 4K-udgivelser på Blu-Ray hos Disney.

Diverse forums for fysiske filmudgivelser har de seneste uger været domineret af et rygte om, at Disney vil droppe fysiske 4K-udgivelser til deres film fra bagkataloget.

Således vil Disney angiveligt for fremtiden kun udgive nye film fra store franchises som Disney, Pixar, Star Wars og Marvel på 4K Blu-Ray. Men det passer ikke:

”Der er ingen planer om at droppe udgivelser i et specielt format,” udtaler en talsperson fra Disney til Forbes.

Læs også ‘Hjemmebiografen: Marvel udgiver alle MCU-film i 4K‘.

Disney vil dog omvendt heller ikke garantere, at alle film udkommer på fysiske medier, men udtaler i stedet, at man tager en konkret beslutning fra sag til sag.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Jeg håber godt nok The Mandalorian kommer på 4k Blu-Ray., men jeg vil nok vente indtil jeg kan få den komplette serie + ekstra materiale. Indtil da ser jeg den på Disney +.
Gravatar

#2 Mads47 3 år siden

#1 Star Wars Resistance er udgivet på DVD, dog ikke blu-ray. Jeg håber virkelig at de udgiver The Mandalorian på Blu-ray /4K, men jeg er bange for at det ikke sker.

Dog håbet ang. 4K så håber jeg kun på 4K hvis den er optaget i den eller højre opløsning. En film som Avengers Endgame er upscaled fra 2K til 4K.
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

#2 Jeg har Rebels, og skal også have Resistance, hvis den udgives på fysiske medier, selv om jeg ikke er den store fan af serien, men jeg er en completist. Jeg har dog foreløbig kun set at man kan købe sæson 1.

Den samlede The Clone Wars serie, skal nok blive udgivet på fysiske medier, forhåbentlig med ekstra bonus materiale med behind the scenes og nogle af stemmeskuespillerne og den skal jeg helt sikkert have.
Gravatar

#4 Mads47 3 år siden

#3 jeg har også Rebels of Clone Wars på Blu-ray, det er jeg taknemmelig for. Især da Clone Wars kun tilgængelig på dansk via Viaplay og nu er den helt væk. Dertil ret svær at opdrive i fysisk form.

Har dog ikke set Resistance, men ved sæson 1 er udgivet i USA i standard DVD format.
Gravatar

#5 Geekalot 3 år siden

Spørger lige dumt, men dvd kvalitet til 2k og 4k, giver det nogen mening? Det jo tegnefilm. Det jeg mener kvaliteten bliver jo ikke synligt mwget bedre. Som når vi ser en rigtig film.
Gravatar

#6 Mads47 3 år siden

#5 Man kan sige det har en betydning alt efter hvilken resolution det er blevet rendered i. Hvis det er upscaled 2 eller 4K så bliver resultatet ikke meget bedre end den standard 1080p version. Jeg har nogle standard Blu-ray hvor jeg synes billedet er bedre end en upscaled 4K.

Skriv ny kommentar: