Det ser tilsyneladende ikke ud til, at James Gunn får sit job tilbage.

Disney har foreløbigt ikke planer om at genansætte James Gunn. Det fortæller flere kilder, der har kendskab til Disneys nuværende holdninger om sagen, til Variety.

Det sker trods, at “Guardians”-castet i et åbent brev for nyligt støttede en mulig James Gunn-genindsættelse efter fyringen for knap to uger siden – læs mere om det her.

Både Marvel og Disney ser Gunns grove, 10 år gamle tweets, der var fyringsgrundlaget, som uacceptable. Dette gælder specielt i den nuværende #MeToo-alder, og de upassende jokes passer desuden ikke ind i Disneys familie-venlige image.

Disney har angiveligt ikke travlt med at finde en instruktør-erstatning til den tredje “Guardians”-film og har desuden ikke haft møder med nogle endnu omkring jobbet.

Samme kilder fortæller, at det ikke er sandsynligt, at tidligere MCU-instruktører, som Taika Watiti (“Thor: Ragnarok”) eller Russo-brødrene, vil få jobbet i stedet for James gunn – selskabet venter i stedet på den rigtige instruktør udenfor MCU-verdenen.

Det er ellers ikke lang tid siden, at insider-kilder fortalte, at Disney godt kunne være på vej til at genansætte den fyrede instruktør – læs mere om det her.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 JensNielsen81 1 år siden

Det er her vigtigt at huske på at Disney vidste alt om de tweets da de ansatte ham, og at Gunn allerede den gang undskyldte for de jokes.

Bare så vi lige kan holde fast i hvor hykleriske de er.
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 har ingen ide om hvorfor det er vigtigt at huske, eller holde fast i ? var der nogen der var i tvivl om at store firmaer, gør hvad de tror er bedst i enhver given situation, hyklerisk eller ej ?
Gravatar

#3 Justin 1 år siden

Jeg gætter på at de gerne vil genansætte men ikke tør

Eller nok nærmerer de så slet ikke nogen grund til at fyre ham
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

#3 det virker som et mærkelig gæt.....ikke så tit man ser folk bliver fyret uden at firmaet ikke så en grund, om grunden er god eller skidt eller mærkelig er noget andet, men en grund så de da uden tvivl.
Gravatar

#5 The_Corrector 1 år siden

#2 Det burde du vel enlig kunne sige dig selv.
Disney havde allerede kendskab til disse Tweets da de ansatte ham, men det er først nu de bliver et problem. Man kan derfor undre sig meget over, hvorfor de ansatte ham til at begynde med.

Personligt synes jeg det er trist at se fra Disney, at de ikke er blevet mere modne, så de kan give folk en ny chance. GotG v3 uden James Gunn, vil få mange fans til at Boycutte filmen, og jeg er en af dem.
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

#5 tror du misforstår mig :) siger ikke det er svært at forstå, eller at det ikke giver mening, siger hvorfor have fokus på det når alle med mere end 2 hjerneceller ved det er sådan verden fungere :D

siger ikke det er okay eller fedt, det er bare den verden vi har bygget :)

og nej det undre man sig ikke over :) du håbede det ikke ville blive en stor sag og kunne fejes under gulvtæppet :) igen ikke super fedt, men meget forventeligt

ligesom handlinger har konsekvenser for Gunn, har de det også for disney :)
Gravatar

#7 Johnny42 1 år siden

Jeg har lige læst at Evangeline Lilly følte sig presset til nøgenscener under indspilning af Lost. Hvis Disney har en klar linje, så skulle dette sådan set også resultere i at JJ Abrams fik sparket.

Nu tror jeg at de fleste instruktører har været medvirkende til noget, der ikke var helt i orden. Tiderne har ændret sig, og der var nok heller ikke ret mange steder skuespillerne kunne gå hen, hvis de følte noget ikke var i orden. Jeg vil sige at handling er værre end ord, og hvis man skulle holde linjen, så skulle JJ Abrams også ryge ud.

Det er godt nok noget af en Pandoras æske Disney har åbnet. Både James Gunn og JJ Abrams er blevet klogere siden dengang, men James Gunn bliver stadigvæk den dag i dag straffet for det.

Jeg har allerede besluttet mig for at boycutte den næste GotG film, og kan sige jeg ville have gjort det samme over for Star Wars hvis Disney havde truffet samme beslutning over for JJ Abrams.
Gravatar

#8 Gorman 1 år siden

Jeg er stor fan af Marvel, GOTG og Gunn. Men er alligevel kold. Gunn er fyret, slut. Ikke et kønt forløb af Disney enig, men shit happens, forretningen skal sikres og så må vi jo se hvad en anden instruktør kan gøre for GOTG. Ofte virker det godt, så videre i teksten i min optik. Og hvis det ikke virker så har Disney lavet en dårlig forretning og vi andre får en dårlig film. Øv, men det er også sket før i historien. Tror jeg overlever....
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 Justin 1 år siden

#7
Det gælder kun hvis hun har skrevet det på twitter

Skriv ny kommentar: